hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Ocak 2021 #11 theholyx dedi: 550W benim sisteme yeter mi ki hocam? Genişletmek için tıkla... Yeter de artar.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #12 Power Supply calculator - calc for silent PSUs from be quiet! be quiet! is a premium brand manufacturer of power supplies, cases and cooling solutions for your desktop PC. www.bequiet.com Burdan hesaplanıyor hadwiger dedi: Yeter de artar. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ve işlemciyi overclock lu kullandığını söylüyor yetmeyebilir
Power Supply calculator - calc for silent PSUs from be quiet! be quiet! is a premium brand manufacturer of power supplies, cases and cooling solutions for your desktop PC. www.bequiet.com Burdan hesaplanıyor hadwiger dedi: Yeter de artar. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ve işlemciyi overclock lu kullandığını söylüyor yetmeyebilir
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Ocak 2021 #13 Deli Azo dedi: Power Supply calculator - calc for silent PSUs from be quiet! be quiet! is a premium brand manufacturer of power supplies, cases and cooling solutions for your desktop PC. www.bequiet.com Burdan hesaplanıyor Ekran kartını ve işlemciyi overclock'lu kullandığını söylüyor yetmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Her türlü yeter.
Deli Azo dedi: Power Supply calculator - calc for silent PSUs from be quiet! be quiet! is a premium brand manufacturer of power supplies, cases and cooling solutions for your desktop PC. www.bequiet.com Burdan hesaplanıyor Ekran kartını ve işlemciyi overclock'lu kullandığını söylüyor yetmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Her türlü yeter.
theholyx Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 153 7 Ocak 2021 #14 hadwiger dedi: Her türlü yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bunu alıyorum o halde Zalman ZM550-GVII 550W
hadwiger dedi: Her türlü yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bunu alıyorum o halde Zalman ZM550-GVII 550W