Olayın dolar ile alakası yok, miningci aç köpekler yüzünden ekran kartı alamazsın 0 olarak şu durumda.
2. el alacaksan 3-5 bin lira arası paran varsa GTX 1070 ti veya GTX 1080'lere bak.
Ayrıca cod oyunu için de 3-4 bin lira para da verilmez bana kalırsa. 2. el 2-3 bin liraya GTX 1060 3GB modellerine bakmanı öneririm.
Olayın dolar ile alakası yok, miningci aç köpekler yüzünden ekran kartı alamazsın 0 olarak şu durumda.
2. el alacaksan 3-5 bin lira arası GTX 1070 ti veya GTX 1080'lere bak.
Aynen vardır hahahah tabii ki olmayacak, COD için 1070 ti veya 1080 önermem de komik oldu gerçi. GTX 1060 3GB modeli 2-3 bin arası garantili bulursa öpüp başına koysun.
Oyunlarda üst düzey performans sağlıyor fiyat bandındaki kartlardan daha iyi, ama AMD biraz sıkıntıları var. Ben çoğu zaman uğraşıyorum. Isınması normal ideal bir kart fiyatı düşünce Alman'ı tavsiye ederim.
Aynen vardır hahahah tabii ki olmayacak, COD için 1070 ti veya 1080 önermem de komik oldu gerçi. GTX 1060 3GB modeli 2-3 bin arası garantili bulursa öpüp başına koysun.
Rx5500 isteyen birine önermeniz o kadar da komik değil ama bu arkadaş sıfır istiyor sanırım. Ve doların düşmesini de istiyor. Çok şey istiyor yani. Bu arada oyunun sistem gereksinimlerini bilmiyorum. Belki Rx570 de yetebilir.
RX5500 isteyen birine önermeniz o kadar da komik değil ama bu arkadaş sıfır istiyor sanırım. Ve doların düşmesini de istiyor. Çok şey istiyor yani. Bu arada oyunun sistem gereksinimlerini bilmiyorum. Belki RX570 de yetebilir.
Rx5500 isteyen birine önermeniz o kadar da komik değil ama bu arkadaş sıfır istiyor sanırım. Ve doların düşmesini de istiyor. Çok şey istiyor yani. Bu arada oyunun sistem gereksinimlerini bilmiyorum. Belki Rx570 de yetebilir.
Tamam da sıfır olarak RX 5500 alamazsın, 2. el tercih etmek zorunda gibi. Yok naz yapıyor ben 2. el istemem diyorsa GTX 1650 sıfır modellere baksın Onun da en düşüğü 2700 TL.
Hazır sistemlerin toplama sistemlerden daha ucuza geleceğini hiç düşünmezdik. 10100F - 1650SUPER veya 10400F 1650super sistemler veya RX570 hazır sistemler var bence onlara bak.
Tamam da sıfır olarak RX 5500 alamazsın, 2. el tercih etmek zorunda gibi. Yok naz yapıyor ben 2. el istemem diyorsa GTX 1650 sıfır modellere baksın Onun da en düşüğü 2700 TL.
Dostum ben boşuna para harcama diye uğraşıyorum burada sen laga luga yapıyorsun anlamadım ki. Sen de ilk önce insanları dinlemeyi öğren. Yani ne diyeyim tavsiye isteyip 10100F'ye Z490 anakart ? ve yine 5500XT tercih etmişsin.
Dostum ben boşuna para harcama diye uğraşıyorum burada sen laga luga yapıyorsun anlamadım ki. Sen de ilk önce insanları dinlemeyi öğren. Yani ne diyeyim tavsiye isteyip 10100F'ye Z490 anakart? ve yine 5500XT tercih etmişsin.
Bu sistem benim kullandığım sistem zaten ekran kartımı değiştireceğim sadece.
Ve 10.nesil bir işlemciye Z serisi anakart gayet normal.
MHz hızlarını yükseltmek için onu tercih ettim ve B ve H serisinden daha kaliteli malzeme kullanılmış almışken bir kere alıyorum iyi olanı almak istedim 11.nesil de destekliyor seneye işlemci değiştirip k serisine geçeceğim işime yarayacak.