MSI Radeon RX 5700 Mech GP OC nasıldır?

Hikobey

Centipat
Öncelikle merhaba arkadaşlar ilk konum sizlerden bilgi almak istiyorum.
Çalışıyorum para topluyorum ve para kazanmak hiç kolay değil bu yüzden alabileceğim en iyi parçaları almak istiyorum öncelikle ana parçalarım;

Kasa: Cooler Master Mastercase H500 RGB 750W 80+

Anakart: Gigabyte B450 Aorus Elite.

İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X 3.7GHz.

Buraya kadar hoş fakat;

Ekran kartı: MSI Radeon RX 5700 Mech GP OC 8 GB GDDR6 256 Bit.

Bu kartı almayı düşünüyorum ama ekran kartı konusunun içerisine girdiğim de bir ton sorun gördüm kimi çok ısınıyor diyor kimi sorunları var diyor. Lütfen bana bu ekran kartının iyi olup olmadığını ve iyi değilse başka ekran kartları önerir misiniz?
Sistem de kötü gördüğünüz parçalar var ise onları da önerebilirsiniz.
Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceliğim yayın ve render çok üst düzey oyunlarla işim yok.

Bu ekran kartını kullanan var mı? Fiyatı uygun geldi, az önce İncehesap Gaming Geceleri'nden sipariş ettim ama stok bitmek üzere olduğu için araştırmaya vaktim olmadı. O yüzden yorumlara ihtiyacım var. Duruma göre iptal ya da iade edebilirim.
Bu sanırım düz mech modellerinde olan bir durumdu. GP versiyonu ile bunu çözmüş olabilirler mi? GP modelini alan birisi olarak yeni yeni araştırıyorum, bu süreç içinde bilgi edindiyseniz tecrübelerinizden yararlanmak isterim, teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam GP versiyonunu aldınız ama normal versiyonu sizce alınır mı bu modelin?

MSI alırken her zaman Gaming X veya Gaming Z hiç olmadı Ventus, Ventus XS modellerini öneriririm. Bu modellerin parça kalitesi çok yüksek oluyor. Hepsini kullandım, deneyimledim.

@Xefross MSI'ın saçma tasarımı yüzünden VRAM'ler fazlaca ısınıyor. Eğer kartın termal padleriyle uğraşırım ve düzeltirim dersen alabilirsin. MSI'ın hala bu modelleri geri istememesi garip. GP olanlar ikincil seri diyebileceğimiz, bu saçma tasarımın düzeltilmiş versiyonu.

Bana döner misiniz sorununuz çözüldü mü? Yardıma ihtiyacım var ısınma sorunu yaşıyor musunuz en fazla çıktığınız değer nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…