MSI Radeon RX 5700 XT Evoke nasıl?

Kayrotti

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar geçen hafta Vatan'ın KDV indirimlerden sistem topladım. Fiyatını çok uygun bularak aldığım ekran kartı MSI Radeon RX 5700 XT Evoke hakkında çok ama çok fazla olumlu/olumsuz yorumlar yapılmış. Ekran kartını kullanmalı mıyım yoksa satmalı mı? Sizlerin bu ekran kartı hakkında görüşlerini merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

RX 5700 XT Evoke yerine bu ekran kartını öneririm:
80 derece üzerinde çalışan bir kart. Daha iyi soğutmalı modelleri alınmalı.

Evoke modeline gelirsek, thermal pad'leri sorunluydu kartın. Düzeltildi mi bilmiyorum. İade şansı var edin.

@Aral Kılıç , @Sylveon , @AKadir , @Caner Uncu
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ekran kartının şuandaki indirimsiz fiyatı 3.808 TL. Benim aldığım indirimli fiyatı ise 3.175 TL. Eğer iade edersem muhtemelen iadeyi 3.175 TL olarak geri ödeyecekler bana ve piyasada 3.175 TL bandında iyi bir ekran kartı bulacağımı düşünmüyorum. Bu yüzden belli bir süre aldığım ekran kartını kullanıp, bir yandan da para biriktirip yeterli miktara ulaştığımda elimdeki 2. el ekran kartını satıp Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ veya Pulse modeline yükseltmeyi düşünüyorum ( Tabii o zamana daha farklı ekran kartı modelleri çıkmazsa veya daha iyi modelleri indirimden bulamazsam). Sizce de böylesi daha mantıklı olmaz mı ?

Al kullan biraz fazla ısınsın ne olacak, garantili ürün, sıfır bebek gibi.
Gözünüzü seveyim çok abartıyorsunuz, piyasada ki diğer modellerden biraz kötü olması kullanılmayacak bir kart olduğu anlamına gelmez ve 3 yıl garantili kart.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı