Hasan Egemen Kılıç Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 633 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Çerkezköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #11 YAVUZKAGAN dedi: Kart güzel fiyat 3080-3080 Ti fıyatı. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... 6900 XT var hocam aynı veya daha az fiyata
YAVUZKAGAN dedi: Kart güzel fiyat 3080-3080 Ti fıyatı. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... 6900 XT var hocam aynı veya daha az fiyata
Alper elmas Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 208 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #12 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 1 Ekim 2022 #13 Pweck dedi: Peki neden kartın başka modelleri 10bin-8bin TL'ye bulunuyorken Gaming X versiyonu 21bin TL arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Çünkü Vatan PC kazıklamayı seviyor.
Pweck dedi: Peki neden kartın başka modelleri 10bin-8bin TL'ye bulunuyorken Gaming X versiyonu 21bin TL arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Çünkü Vatan PC kazıklamayı seviyor.
Alper elmas Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 208 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #14 Pweck dedi: Peki neden kartın başka modelleri 10bin-8bin TL'ye bulunuyorken Gaming X versiyonu 21bin TL arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bence sadece kazık atmak için çünkü Vatan Bilgisayar tanıdığım kadarıyla kazıkçı.
Pweck dedi: Peki neden kartın başka modelleri 10bin-8bin TL'ye bulunuyorken Gaming X versiyonu 21bin TL arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bence sadece kazık atmak için çünkü Vatan Bilgisayar tanıdığım kadarıyla kazıkçı.
Hasan Egemen Kılıç Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 633 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Çerkezköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #15 Alper elmas dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Vatan da neden 2 katı acaba? Tamam vatan kazıktır vs ama bu kadarıda anormal gibi
Alper elmas dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Vatan da neden 2 katı acaba? Tamam vatan kazıktır vs ama bu kadarıda anormal gibi
YAVUZKAGAN Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #16 Pweck dedi: Peki neden kartın başka modelleri 10bin-8bin TL'ye bulunuyorken Gaming X versiyonu 21bin TL arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Gaming X serisi en üst kalite modelidir MSI'ın. Suprim hariç. Ama bu fiyata değmez. Ben diğerleri 8500 iken Gaming X'i 10000'e aldım.
Pweck dedi: Peki neden kartın başka modelleri 10bin-8bin TL'ye bulunuyorken Gaming X versiyonu 21bin TL arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Gaming X serisi en üst kalite modelidir MSI'ın. Suprim hariç. Ama bu fiyata değmez. Ben diğerleri 8500 iken Gaming X'i 10000'e aldım.
Alper elmas Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 208 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #17 361370 dedi: Çünkü Vatan PC kazıklamayı seviyor. Genişletmek için tıkla... Ben yazacaktım Vatan millete güzel uzun boru satıyor zenginseniz almanızı öneririm!
361370 dedi: Çünkü Vatan PC kazıklamayı seviyor. Genişletmek için tıkla... Ben yazacaktım Vatan millete güzel uzun boru satıyor zenginseniz almanızı öneririm!
YAVUZKAGAN Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #18 Alper elmas dedi: Ben yazacaktım Vatan millete güzel uzun boru satıyor zenginseniz almanızı öneririm! Genişletmek için tıkla... Ben diğer Gaming X'ler 13K iken 10K'ya vatandan aldım.
Alper elmas dedi: Ben yazacaktım Vatan millete güzel uzun boru satıyor zenginseniz almanızı öneririm! Genişletmek için tıkla... Ben diğer Gaming X'ler 13K iken 10K'ya vatandan aldım.
Hasan Egemen Kılıç Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 633 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Çerkezköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #19 YAVUZKAGAN dedi: Ben diğer Gaming X'ler 13K iken 10K'ya vatandan aldım. Genişletmek için tıkla... vergi indirimi vs oluyor bazen
YAVUZKAGAN dedi: Ben diğer Gaming X'ler 13K iken 10K'ya vatandan aldım. Genişletmek için tıkla... vergi indirimi vs oluyor bazen