MSI A320 Pro anakart kullanıyorum. BIOS güncellemeden önce MSI Realtek HD Audio Manager yazılım mevcuttu. BIOS güncellemesinden sonra bu yazılım yok oldu. Oyuncu kulaklığını PC'ye taktığım zaman bu yazılım otomatik ekrana geliyordu ama artık yok. Yardımcı olur musunuz?
ben herhangi bir şey silmedim kabloyu takınca ekrana geliyordu kulaklık girişi diyerek tamam a basıp kulaklığa ses veriyordum mikrofon ses ayarları yapıyordum. ama artık ekrana gelmiyor kulaklığı taktığım zaman direk çalışıyor.
Aynısı bende de oldu eski MSI anakart kullanıyorum. Bir fark etmiyor açıkçası sadece sen kulaklığını falan takınca sana soruyordu ön hopörler mi yoksa jak girişi falan diye.
Sorun teşkil ediyor ordan mikrofon ayarı yapıyordum. şuanda herhangi bir ayar yapamıyorum gürültü tutma vs. ayarlayamıyorum.bundan önce ASUS anakartımda hiçbir sıkıntı yaşamıyordum .
MSİ, yeni yayınladığı BIOS'lar için Win7 desteği vermiyor. Sadece Windows 10'a destek mevcut. Aslında bunu bütün anakart üreticileri yapıyor desek yalan olmaz. Windows 10 1803 kurun. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Win7 kullandığınızdan dolayı bu tip sorunlar meydana geliyor.
şu anda windows 10 kullanıyorum en son sürüm mevcut.ilk resimi internetten aldım. ve hala program kayıp. sorun devam diyor @Recep Baltaş@Ali Güngör yardımcı olabilirmisiniz .
şu anda windows 10 kullanıyorum en son sürüm mevcut.ilk resimi internetten aldım. ve hala program kayıp. sorun devam diyor @Recep Baltaş@Ali Güngör yardımcı olabilirmisiniz .
@Silinen üye nasıl indireceğimizi nasıl yapacağımızı söylersen sevinirim. sitede farklı installer mevcut yanlış birşeyler silmeyelim.teşekkürler @Silinen üye indirdim şu anda 2 adet ses sürücüsü mevcut realtek ve creative ikisinidemi kaldırayım ?