MSI Recovery kısmı sistemde görünmüyor

alisametsari1

Decapat
Öncelikle merhaba,
MSI laptopumda 1 ay kadar önce Windows da yavaşlamalar başladığı için sıfırlama kararı aldım. MSI recovery asistan ile sıfırladığımda laptopu ilk aldığımdaki sürüme döneceği ve yığınla güncelleme olacağı için USB bellek ile format attım. (format atarken üretici kurtarma bölümünü silmedim) işletim sistemi kurulduktan sonra üretici yazılımlarını ve driverları kurmama rağmen istediğim gibi çalışmıyordu. Bazen fan ayarları kontrol ediliyordu bazen edilmiyordu, çalışma modunu değiştiremiyordum. Bunun üstüne üretici imajına geri dönme kararı aldım fakat dönmek istediğimde F3 tuşuna basmam rağmen recovery ekranında MSI recovery gözükmüyordu. Windows da disk yönetimini açtığımda kurtarma bölümü gözüküyor ama Windows kurtarma bölümünü görmüyor. Bu kurtarma bölümü Windows'a tanıtma veya USB belleğe yazmanın bir yöntemi var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı