MSI Rewards Steam cüzdanı veriyor mu?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, ekran kartım ve anakartım MSI. MSI Rewards diye bir şey varmış ve puanlarla bir şeyler alabiliyormuşsun. Önceden Steam cüzdanı alabiliyormuşuz ama şimdi baktım bulamadım. Kaldırılmış mı? Ona göre ürünleri kaydedeceğim.

Merhaba, ekran kartım ve anakartım MSI. MSI Rewards diye bir şey varmış ve puanlarla bir şeyler alabiliyormuşsun. Önceden Steam cüzdanı alabiliyormuşuz ama şimdi baktım bulamadım. Kaldırılmış mı? Ona göre ürünleri kaydedeceğim.

Yakın zamanda kaydettim 500 TL'lik kod verdi.

Yakın zamanda kaydettim 500 TL'lik kod verdi.

Hocam ekran kartınız neydi? Bir de ne zaman yaptınız? Ben de yapmak istiyorum. Bu arada hazır sistem olarak aldık faturası nerede bilmiyorum ama İtopya'dan aldığımız kağıt var.

Faturalar ekran kartı ve anakartın kutusunun için de olabilir mi?

Hocam ekran kartınız neydi? Bir de ne zaman yaptınız? Ben de yapmak istiyorum. Bu arada hazır sistem olarak aldık faturası nerede bilmiyorum ama İtopya'dan aldığımız kağıt var.

Anakart vardı onu kaydettim şuraya bakabilirsin Welcome to MSI Member Account Login | MSI Member Center

Ben vatan üzeründen almıştım faturayı e-posta ya gönderip atmıştım.

Babam kendi mailinden almış. Babama sabah söylerim o zaman e-fatura göndermişlerdir oradan kendime atıp halledeyim. Orada kendisi mi yazıyordu satın alırsanız 500 TL bakiye diye yoksa siz mi puanla aldınız?

Anakart kasa sıvı soğutma güç kaynağı alır ve verdikleri şekilde gönderirsen 500 TL Steam kodu veriyorlar. Orada yazıyor zaten puanla almıyorsun.

Anakart kasa sıvı soğutma güç kaynağı alır ve verdikleri şekilde gönderirsen 500 TL Steam kodu veriyorlar. Orada yazıyor zaten puanla almıyorsun.

Hocam nerede yazıyor?

AVANTAJLARDAN FAYDALANIN

Yeni bir MSI ürünü satın alan ve kayıt işlemini tamamlayıp ankete katılan tüm müşteriler 3 aylık ek garanti kazanır.

• Bu fırsat, standart garanti süresini tamamlamış ürünler için geçerli değildir.
  • Tüm avantajlardan faydalanmak için anketin tamamlanması gerekmektedir.
  • MSI bu şart ve koşulları önceden haber vermeksizin değiştirme ve yenileme hakkına sahiptir.
  • Bu uzatılmış garanti hizmeti yalnızca laptop/All-in-One PC'nin satın alındığı bölgede geçerlidir.
Böyle diyor.

Hocam nerede yazıyor?

AVANTAJLARDAN FAYDALANIN

Yeni bir MSI ürünü satın alan ve kayıt işlemini tamamlayıp ankete katılan tüm müşteriler 3 aylık ek garanti kazanır.

• Bu fırsat, standart garanti süresini tamamlamış ürünler için geçerli değildir.
  • Tüm avantajlardan faydalanmak için anketin tamamlanması gerekmektedir.
  • MSI bu şart ve koşulları önceden haber vermeksizin değiştirme ve yenileme hakkına sahiptir.
  • Bu uzatılmış garanti hizmeti yalnızca laptop/All-in-One PC'nin satın alındığı bölgede geçerlidir.
Böyle diyor.
Ben ekran kartımı kaydettim 1 aylık Adobe Creative verdi

Dosya Ekleri

• 1698524608981.png
    1698524608981.png
    118,9 KB · Görüntüleme: 38

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2023.10.28 - 23.23.55.31.png
    Desktop Screenshot 2023.10.28 - 23.23.55.31.png
    600,7 KB · Görüntüleme: 43

Technopat Haberler

Yeni konular