MSI RTX 2060 Gaming Z alınır mı?

Arkadaşlar kart hakkında bilgisi olanların fikirlerini bekliyorum. Soğutma sorunu, cool while veya AMD ‘de yaşanan sorunlar bu kartta da görünüyor mu?
AMD Ryzen 5 2600X.
Seagate 3.5" 1 TB Barracuda 7200RPM-
Rampage castle siyahkırmızı 4*12cmrgb-
Corsair Vengeance 16 GB(2x8GB) 3200MHz DDR4.
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING-
Samsung 27" LC27F396FHMXUf-
Rampage RGB-850 850W 80 Plus Gold-
Apacer 240 GB panther AS340/240GB-
Not: Olarak fiyatı da toptancıdan alacağım için 3000TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage, Gamepower gibi markaların PSU'larını kullanmayın, mazallah patlar falan sonra tüm sisteme yazık olur. Önceden de maalesef ki forumda gördük/görüyoruz.

Rampage'in PSU dansa Corsair ya da Thermaltake'in PSU'ları daha kaliteli ve kullanışlı olacaktır denildiği gibi öneririm.

Dostum sırf o kartın fiyatı 3800 TL civarı ve sen toptancıdan o sistemimi 3000 TL'ye toplayacaksın. Umarım tanıdığınız biridir toptancı.

Yanlış anlayanlar için ekran kartı dışındaki parçaları önceden toplamış ya da ayrı olarak alacak sadece ekran kartın fiyatı 3.000 olarak alacak.

Evet aynen öyle. Teşekkür ederim.
Rampage, Gamepower gibi markaların PSU'larını kullanmayın, mazallah patlar falan sonra tüm sisteme yazık olur. Önceden de maalesef ki forumda gördük/görüyoruz.

Şu an kullanıyorum. Acil olarak değiştirmem gerekiyor mu? Yoksa bir süre daha idare eder mi?
Dostum sırf o kartın fiyatı 3800 TL civarı ve sen toptancıdan o sistemimi 3000 TL'ye toplayacaksın. Umarım tanıdığınız biridir toptancı.

Yok sadece ekran kartının fiyatı.

Ben MSI GTX 1660SUPER Gaming X kullanıyorum. Ekran kartımda ne soğutma sorunu gördüm ne de diğer hataları fakat kartınızı NVIDIA ayarlarındaki optimum gücü maksimum performansı tercih et de çalıştırırsanız kartınız 60 derecede sabit kalabilir(boşta).Ben maksimum performans da oynuyordum ve ekran kartın boşta 60 derecelerde çalışıyordu fakat yaz geldi ve havalar ısınınca kasamın içi bayağı sıcağa boğulda zaten kasada tek fan vardı bende optimum güce aldım.

Dikkate alacağım bu önerinizi. Yazın kasanın yanında pişmek istemiyorum çünkü.
Gaming x ile gaming z arasında ne gibi farklar var?

@Schultz00 optimum güçte kullanın o bahsedilen ayar oyun dışında kullanırken ki güç modunu kastediyor internet gibi gezintilerde yüksek performans kullanmak dediğiniz gibi hem ısınmasına hem de güç çekmesine yol açabilir. Bence optimumda kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…