MSI RTX 2060 Gaming Z ısınma

C.A.R.T.E.L

Megapat
Yer
belcika
Daha fazla  
Meslek
malunen emekli
Benim ekran kartı tam güçte 80 dereceye geliyor ve fanlar hızlı dönmeye başlıyor ve böylece ses yapıyor. Benim kasa önde 2 giriş, arkada 1 egzoz ve yanda 1 egzoz fan var. Kasanın ön kapağını actığımda maksimumda 76 derecede sabit kalıyor. Bunun gibi çok konu açılmış acaba bu sorun genelmi RTX'lerde yoksa benim kartta mı sorun var? Son olarak ben, Fractal Desing Define Mini C kasayı almak istiyorum, sizce bu kasa ısınma sorununu çözer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Test ettim. Yan ve ön kapak açıkken 75 yada en fazla 76 derecede kalıyor. Hepsi kapalıyken tam güçte 80'de sabit. Normal mi bu? Kasam: Sharkoon S1000, toplam 4 fan var 12 cm'lik.

Test ettim. Yan ve ön kapak açıkken 75 yada en fazla 76 derecede kalıyor. Hepsi kapalıyken tam güçte 80'de sabit. Normal mi bu?
Yan kapalı olarak sadece ön açıkken test yapın. Hatta yan kapaktaki fanı çıkarıp öne takabilirseniz 3 içeri 1 çıkış olarak daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı