MSI RTX 2060 Super Armor OC alınır mı?

PWM olup olmadığı beni çok ilgilendirmiyor. Güncel anakartların çoğu 3 pinli fanlarda hız kontrolü yapabiliyor. O yüzden çok da şey yapmayın. Ekran kartı, en çok ısınan parça aynı zamanda en önemli parça. Biz pek öenmsemesek de onların da beslemeleri var. Fark burada ortaya çıkıyor. Ömür arttıran etmenlerden birisi daha.

Herkes dediğinizi diyor fakat bu soğutma işi fan hızıyla çözülebilecek bişey değil mi? Yani merakım o kadar mı kötü soğutma ?

Ömür arttıran etmenlerden birisi daha.

Bu ısınma olayı ömrü ne kadar kötü etkiler. Mesela 5 yıl kullanacakken 4 yıl kullanıma düşürecek kadar etki eder mi ömrüne ?
Benim için gereksiz bir harcama. Onun yerine başka şeyler yapılabilir benim için.

Benim de sizin gibi düşünen çok tanıdığım olduğundan konu açmak istedim. Armorun başka modelini kullanan arkadaşların fan hızıyla sorunu çözdüklerini duydum.

Benim de sizin gibi düşünen çok tanıdığım olduğundan konu açmak istedim. Armorun başka modelini kullanan arkadaşların fan hızıyla sorunu çözdüklerini duydum.
Dediğim gibi, ben önü ızgara bir kasa kullanıyorum. Hava akışını etkileyecek tarzda kötü kablolama gibi durumlar yok, 3 adet kasa fanı ile maksimum %40-50 arasında sürekli aktif kullanıyorum. Bir kere %60'a çıktı Witcher 3 en yüksek ayarlarda kargaşalı bir sahnede.

Kesinlikle dediğinize katılıyorum. Kasanın içini serin tutarsam bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Bu ekran kartını alan insanların yorumu hep şu şekildeydi:`Alırken korkarak aldım fakat alınca gördüm ki hiç de korkulacak sıcaklıklara çıkmıyor.(max 73 yazmış)`. 450 tl`lik bir farka değeceğini düşünmüyorum artık. Yorum için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…