MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming X V375-214R detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Gigabyte RTX 2070 Super Gaming OC 3X 8G GV-N207SGAMING OC-8GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Monitör dahil maksimum 12K bütçem var. 2k monitör + 3060Ti zaten 7.5 - 8k civarı yapıyor. Geriye kalanlarda sıkıntı yaşarım sanırım. Öneri olarak verebileceğiniz bir sistem var mıdır ?
Monitör dahil maksimum 12K bütçem var. 2k monitör + 3060Ti zaten 7.5 - 8k civarı yapıyor. Geriye kalanlarda sıkıntı yaşarım sanırım. Öneri olarak verebileceğiniz bir sistem var mıdır ?
Gigabyte'ı kullanan çok arkadaşım var ve hepsi ekran kartlarının kasa içinde çıkardığı sesten rahatsız. Bütün modellerinde bu sorunun olduğunu söylüyorlar. Ben hiç deneyimlemedim, onların yalancısıyım. Tavsiyem 2060 vs 2070 tercihi şeklinde değil de modeller arasında bir seçim yapmanız yönünde. Yoksa tabii 2070S demek zorundayız.
Monitör dahil maksimum 12K bütçem var. 2K monitör + 3060 Ti zaten 7.5 - 8K civarı yapıyor. Geriye kalanlarda sıkıntı yaşarım sanırım. Öneri olarak verebileceğiniz bir sistem var mıdır?
Gigabyte'ı kullanan çok arkadaşım var ve hepsi ekran kartlarının kasa içinde çıkardığı sesten rahatsız. Bütün modellerinde bu sorunun olduğunu söylüyorlar. Ben hiç deneyimlemedim, onların yalancısıyım. Tavsiyem 2060 vs 2070 tercihi şeklinde değil de modeller arasında bir seçim yapmanız yönünde. Yoksa tabii 2070S demek zorundayız.
Ryzen 5 3500x ile MSI 2070 ventus kullanıyorum. 2k da 60 fps üstü aldığı için darboğaza takılmıyorum. Ama şöyle diyim, bende 170 herz monitor var. Maks 120 fps leri gördüm. Kısacası yüksek fps lere çıkmak istiyorsan o zaman kaliteli işlemci almanı tavsiye ederim.
Not: 2k 60 fps için antialising gibi çok yoran özellikleri 2x yapıyorum. ÖR: RDR2