- Makaleler
- 5
Kartı RTX 2080 almak için satıyorum. Nisan 2019'da aldım. Orijinal kutusunda, anti statik poşetle sarılı şekilde ürünün kendi süngerli yuvasına konularak yollanacak, arka çıkışlar ve PCI Express bağlantılarını koruyan plastik kapaklar takılı olacak. PUBG, BF1, BF5, Rainbow Six Sige oynadım. Elime para geçti, o yüzden değiştireceğim. BF5'te tüm ayarlar Ultra'da ve 1080p çözünürlükte 90-120 FPS veriyor haritasına göre, tabi bu durum oyunun aldığı güncellemeye göre de değişiyor.
Bu kart özellikle BF5'te DX12 açık ve Future Frame Rendering aktifken kendini belli ediyor. BF5'te 73-74 derecelere çıkıyor. Ben MSI Aferburner'ın fan yönetimini devreye soktum 68-69 dereceyi geçmiyor.
Alana şimdiden hayırlı olsun.
Şu an indirim yaptı Gittigidiyor 2.070 TL.
urun.gittigidiyor.com
Ürün satıldı, konu kapanmıştır.
Bu kart özellikle BF5'te DX12 açık ve Future Frame Rendering aktifken kendini belli ediyor. BF5'te 73-74 derecelere çıkıyor. Ben MSI Aferburner'ın fan yönetimini devreye soktum 68-69 dereceyi geçmiyor.
Alana şimdiden hayırlı olsun.
Şu an indirim yaptı Gittigidiyor 2.070 TL.
Satılık Msı Geforce Rtx 2060 Ventus Xs 6g Oc - GittiGidiyor
SATILIK MSI GeForce RTX 2060 VENTUS XS 6G OC en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer msi ekran (grafik) kartı modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
Son düzenleme: