MSI RTX 2060S vs ASUS ROG STRIX 2060S

Giray6161

Megapat
Daha fazla  
Güzel bir sistem toplayacağım Ryzen 5 3600 ile. Ekran kartı için Sapphire RX5700 XT düşünüyordum ancak yaşanan sorunlardan dolayı kafamda soru işaretleri oluştu. Normalde zaten ekran kartı konusunda NVIDIA'dan şaşmama taraftarıyım. Bu bahsettiğim ürünü aynı fiyatlara bulabiliyorum. Performans farkı da öyle çok ahım şahım değil. MSI seviyorum tercihim ondan yana fakat merak ediyorum acaba ROG STRIX modeli ile aralarında çok bir fark var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus'un soğutması daha iyi diye biliyorum.
Ben de yanlış hatırmalmıyorsam aralarında öyle çok uçuk bi fark yoktu sanırım. Çünkü msi gaming modellerinin soğutması bayağı iyi. O yüzden msi alacağım galiba.

Ben de yanlış hatırmalmıyorsam aralarında öyle çok uçuk bi fark yoktu sanırım. Çünkü msi gaming modellerinin soğutması bayağı iyi. O yüzden msi alacağım galiba.
Size kalmış. Alıcı sizsiniz.

ben rog strix aldım. vatandan 3150 tlye geldi. Herkes en iyisi bu dediği için bunu aldım.
Ben de görüyorum bazı yerlerde iyi dendiğini ama neye göre kime göre iyi Bi karşılaştırma test videosu sonucu vs olsa daha iyi olur gibi.

O kadar araştırmaya fırsatım olmadı ek %5 indirimi kaçırmak istemedim
anakart ve kasa olarak neler seçtiniz?
Ben kaçırdım Hatta alıyordum, onay kodunu beklerken site çöktü falan sonrasında indirim bitmişti. Msi b450 tomahawk max ve cooler master mb511 rgb 650w

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…