Haftalardır stoğa gelmesini beklediğin bi ekran kartı var. Neden çünkü çok ucuz. Araştırmalarıma göre RTX 2070, GTX 1070 Ti fiyatında GTX 1080 gücünde bir ekran kartı ve fiyatı 3600 TL civarında. Acaba bir kusuru mu var diye süphelendim. Nedenini biliyorsanız cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Hayır gayet güzel fiyat. Nanokatalog üzerinden 3200 TL'ye satılıyordu yalnız garanti konusu problemli. Armor kartlarda yenilendiği için ısınma sorunu kalmadı.
Haftalardır stoğa gelmesini beklediğin bi ekran kartı var. Neden çünkü çok ucuz. Araştırmalarıma göre RTX 2070, GTX 1070 Ti fiyatında GTX 1080 gücünde bir ekran kartı ve fiyatı 3600 TL civarında. Acaba bir kusuru mu var diye süphelendim. Nedenini biliyorsanız cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Ben bu ekran kartını satın aldım. Eski Armorlar ile arasında çok fark var. En önemli 2 değişiklik arka plaka ve soğutma bloğu. Henüz ben test etmedim ancak Youtube testlerinde Asus Strix 2070'ten daha serin çalışıyor. Bazı testlerde ise 2 3 derece daha sıcak. Önemsiz bir fark.
Kullanıcı yorumu gelmiş zaten, bu incelemeye de bakabilirsin. Isınma sorunu olan bir kart değil. Arkadaşın dediğine paralel şekilde burada da stres altında 64 dereceyi geçmemiş.