MSI RTX 2070 Armor alınır mı?

Ahmet08

Hectopat
Daha fazla  
Haftalardır stoğa gelmesini beklediğin bi ekran kartı var. Neden çünkü çok ucuz. Araştırmalarıma göre RTX 2070, GTX 1070 Ti fiyatında GTX 1080 gücünde bir ekran kartı ve fiyatı 3600 TL civarında. Acaba bir kusuru mu var diye süphelendim. Nedenini biliyorsanız cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Ürün linki: MSI GeForce RTX2070 ARMOR 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır gayet güzel fiyat. Nanokatalog üzerinden 3200 TL'ye satılıyordu yalnız garanti konusu problemli. Armor kartlarda yenilendiği için ısınma sorunu kalmadı.

Ben bu ekran kartını satın aldım. Eski Armorlar ile arasında çok fark var. En önemli 2 değişiklik arka plaka ve soğutma bloğu. Henüz ben test etmedim ancak Youtube testlerinde Asus Strix 2070'ten daha serin çalışıyor. Bazı testlerde ise 2 3 derece daha sıcak. Önemsiz bir fark.

Almaya değer mi? Ben de düşünüyorum da. Sıcaklık durumu nasıl kullananlar yorum yapabilir mi?

Aradaki 800-1000 TL'yi verip Gaming Z modelini almak çok mantıksız olur bu durumda bu kartı almaya kesin karar verdim.

Fark ettim ki işlemcimiz de aynı. Sistemin genel performansından memnun musunuz peki? X470 anakart ile bu işlemciyi kullanacağım ben de.

Teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…