MSI RTX 2070 Super Coil Whine

Hayırlı olsun ancak böyle bir durum olmasına üzüldüm gerçekten. 3 kartta da çıkması ilginç bir durum gerçekten. Eğer inanılmaz rahatsız ediyorsa değişimden başka çare yok diye düşünüyorum. Silent modda dener misiniz, kartın biraz ısınmasına izin verip?

Ekran kartlarının %70 inde olan bir durum tek fark kimisinde şiddeti az fan sesi bastırıyor. Kimisinde ise fazla kulağa açıkça geliyor. CW tok diye kullanılan kartlarda 1 ay 6 ay 1 yıl sürede oluşanlarda var.

Benin ekran kartında da var lakin dikkatini ona verirsen ya da kulağını kasaya yakinlastirirsan.
Benimki fan sesini bastırıyor.
Slient mod nedir bilmiyorum izah eder misiniz? Dün Furmark testinde maksimum 68 dereceyi gördü. Fan ayarlarına hiç ellemedim %49 ile çalıştı 68 derecedeyken.
Ekran kartlarının %70 inde olan bir durum tek fark kimisinde şiddeti az fan sesi bastırıyor. Kimisinde ise fazla kulağa açıkça geliyor. CW tok diye kullanılan kartlarda 1 ay 6 ay 1 yıl sürede oluşanlarda var.
Yük binince ses ortaya çıkıyor. Takılmamamı önerirsiniz? 3 ekran kartındada aynı sorunla karşılaşmak beni biraz yıprattı. Ağız tadıyla sistemimi kullanamadım.

Ekran kartınız MSI'ın hangi 2070S kartı? Tam modelini yazar mısınız?

Fan sesini bastırıyorsa iade edip yenisini sipariş verin. İade ederken CW diye bildirmeyin 14 günü geçmediyse koşulsuz iade hakkınızı kullanın.

Benimki fan sesini bastırıyor.

Slient mod nedir bilmiyorum izah eder misiniz? Dün Furmark testinde maksimum 68 dereceyi gördü. Fan ayarlarına hiç ellemedim %49 ile çalıştı 68 derecedeyken.
Tamam gerek yok sıcaklık gayet iyi o fan hızına göre. %50 fan hızına rağmen halen coil whine sesi çok baskınsa ve çok sese takılıyorsanız değişim talepedebilirsiniz

Kardeşim niyeyse bütün CW bulunan kartlar sana denk gelmiş. Benim nacizane tavsiyem ilk olarak başka bir bilgisayarda idareten denemen. Sesi de doğru tespit etmen. Sessiz bir kasa/sistemde bu kartı deneyip emin ol. Başka sesler karışıyor olabilir. Öte yandan çıkan ses sadece Coil Whine'a işaret olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…