500-600TL daha verebiliyor iseniz RTX 3070 bekleyin bence. RTX 20 serisini ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. İllaha RTX 20 serisi alıcam diyorsan bu ay sonunu bekle. Çok daha ucuzlayacaktır.
@Caner Uncu
Neden üzgün attığınız anlamadım. Geçen hafta RTX 2070S İncehesap'ta 4100TL idi. RTX 30 serisi çıkmak üzere ellerinde bitirmek için çok daha aşırı ucuzlayacaktır. RTX 30 serisi varken kimse alamıyacak.
Founders Edition 4800TL ise ortalama soğutmalı bir kart hemen hemen 5000-5500 civarı olacaktır. Ayrıca dikkatli okursanız bütçenizi arttırabliyor iseniz dedim. Arttıramıyor iseniz 20 serisi fiyatları daha düşecektir. Üzgün emojisi atmadan önce gözlerinizi kullanarak okumalısınız.
Yorumlarınız için teşekkürler ama eğer ki 3070 alacak isem onu da MSI almak isterim ve benim tahminimce 6000 TL civarı olur böyle Gaming X modeli o yüzden 2070S alırım gibi çünkü bayağı bir fiyat farkı var ve bence ay sonu ucuzlamaz çünkü dolar artıyor
500-600TL daha verebiliyor iseniz RTX 3070 bekleyin bence. RTX 20 serisini ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. İllaki RTX 20 serisi alacağım diyorsan bu ay sonunu bekle. Çok daha ucuzlayacaktır.