MSI RTX 2070 Tri Frozr sıkıntılı bir kart mı?

teşe teşekkürler zaten bende şüphelenmiştim kasadan almak istediğim bir model birde r5 3600 stock u bitmeseydi vatanda iyi olurdu piyasaya kıyasla 150 200 tl fark vardı

Almayı hala düşünüyor musunuz? Ben de düşünüyorum almayı ama daha iyi bir model bulduysanız onu da düşünebilirim.

fiyatı arttı tavsiyem 5700xt ama iyi soğutmalı modeli
5700xt çok güzel kart cidden ama korkutuyor biraz beni. Ayrıca RT teknolojisi ilgimi çok çekti. Fakat aklımda bulunduracağım teşekkür ederim. Her ihtimale karşı soracağım: 5700xt'in hangi modelini önerirsiniz?

şimdi msı kartlarda sıkıntı var ama sanırım sonu gp ile biten modellerde termal pad sorunu gitti ama shappire ve xfx güzel ve iyi soğutmalı kartlardır amd kanatında çok iyi markalar tavsiyem onları almak ama xfx in thicc 2 ultra kartını alma sıkıntılı karttır zaten xfx de dedi bunu oyüzden thicc 3 modeller çıktı
hemde fiyat performans ürünleridir ama şimdi bişe alma üretim ve stock sıkıntısı var corona bitdikten sonra seneye almak daha makul birde big navi çıkacak onu bekleyin derim 5000 serisi amd kartların fiyatı düşer onlar gelince
big navi bu sene çıkacak liza su bu sene görebiliriz dedi

Dediklerinizi aklımda bulunduracağım, çok teşekkür ederim. Forumda genelde ayrıca ASUS ROG STRIX'in de iyi olduğunu duydum. İlginizi çeker belki.

Dediklerinizi aklımda bulunduracağım, çok teşekkür ederim. Forumda genelde ayrıca ASUS ROG STRIX'in de iyi olduğunu duydum. İlginizi çeker belki.
fiyatı pahalı yani herkes asus msı felan diyo doğru iyi firmalar ama bunlar trde populer tr ye artık yeni firmalar geliyor bana göre aynı modelin sorunsuz en ucuz modeli alınmalı fps anlamında fark yok yani soğutma iş görsün yeter kalan parayı diğer parçalara yatırmak daha mantıklı

Katılıyorum. Şimdilik zaten bekleyeceğim. İlginiz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…