MSI RTX 2080 Ventus V2 alınır mı?

Mayonez04

Hectopat
Uzun zamandır 5700 XT almayı düşünüyordum, yazın başından bu yana da sabrettim ama custom modeller beni fiyat konusunda bayağı hayal kırıklığına uğrattı. 410 dolar olan fiyatını dövizden çevirince 2300 lira olan ürünleri 3300'den aşağı satan yok, ki bu dediğim 410 dolar perakende satış fiyatı. Yani daha da ucuzdur aslında. Ben de dedim o kadar para verdikten sonra biraz daha veririm 2080 alırım ama yazın başından beri 5700 XT'ye odaklandım, herkese o kartı tavsiye ettim, NVIDIA'nın kartlarının custom modelleriyle ilgili geniş araştırma yapamadım. Sizden ricam bu kartı kullanan, bilen arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi? Özellikle soğutma konusunda. Bir de bu kart V2 olarak geçiyor standart 2080 Ventus'tan farkı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu biraz oynadigin oyunlara ve monitorune bagli. Mesela benim kartim RTX2080 pubg oynuyorum ve monitorum 1080p 144hz. Bu durumda gecmise donebilseydim 5700xt alir gecerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…