MSI RTX 3060 Gaming X nasıldır?

Erdem20

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar.

Yaklaşık 3 aylık ekran kartsızlığın sonunda ( arada 2. ele bulaştım pişman oldum) Amazon.co.jp üzerinden alınmış sıfır MSI RTX 3060 Gaming X model ekran kartını bir arkadaştan satın alacağım. Aklıma birkaç şey takıldı yardımcı olursanız mutlu olurum.

X Trio ile arasında çok fark var mıdır? Soğutma, performans olarak.
Amazon.co.jp üzerinden satın alındıgı için benim için bir sorun yaratır mı? Garanti vs. durumunda.
Ve son olarak sizce almalı mıyım?

Dosya Ekleri

• product_1610444725b6aa81c4e74a8ea9fee28fdd225b58cc.png
    769,4 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat nedir ? Soğutması güzel bir kart lakin fiyatına bağlı. X Trio modelleri üç fanlı oluyor onun haricinde genel özellikleri Gaming X model kartlarda kullanılan soğutma ile aynı.

Model gayet güzel bir sıkıntı yaratmaz. Amazon. Jp'den alınan ürünlerde ilk 1 ay iade hakkı var diye biliyorum ama garanti olmuyor sanırım. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.

Ne kadar fiyatı? Garanti konusunda Amazon'un global garantisi var diye biliyorum, müşteriyi önemseyen bir firma Amazon.

Soğutması gayet güzel, alabilirsiniz.

Ceza aldığım için yazamadım kusura bakmayın. Amazon. Jp üzerinden kendimde çok denedim fakat sonuca ulaşamadım hesaplarım hep kapatıldı.

Fiyatı 7500 ₺

Kart iyidir işini görür de, Japonya Amazondan alabilmen daha büyük problem.
Garantisi olmayacak. Yalnızca 1 ay iade hakkın var.
Ve büyük ihtimalle banlayacaklar, siparişin iptal olacak.
Şanslıysan gelir ama. Küçük bir azınlık siparişini tamamlayabiliyor.

Kart alındı şu an. Garanti için Amazon ile görüştüm ve global garantinin geçerli olduklarını söylediler.

Kart alındı şu an. Garanti için Amazon ile görüştüm ve global garantinin geçerli olduklarını söylediler.
Kartı nereden satın aldınız bilmiyorum fakat o global garanti Türkiye'ye uğramıyor bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…