MSI RTX 3060 Ti 10400F ile darboğaz yapar mı?

Biliyorum fakat araştırdığım bilgilere göre 10400F işlemci en fazla RTX 3060 Ti'a yetebilirmiş yapabileceğim bir şey yok.

Biliyorum fakat araştırdığım bilgilere göre 10400F işlemci en fazla RTX 3060 Ti'a yetebilirmiş yapabileceğim bir şey yok.
ne alaka. anlık 3 5 kere düşme yersin çok olsa o da zor. full işlemci kullanan sistem mi varmış. sen i7 2. nesil bile rahat oyun oynatır. 4k oyun açmazsan zaten işlemci darboğaza girmez onda da bu ekran kartı olmaz zaten. kafana takma daha iyisi varsa onu al. baktın darboğaz var işlemci zaten ucuz i5 12400f bile 3800tl
ekran kartı serileri arasından en az yüzde 20 fark vardır güncel kart her zaman iyidir.

Anakartım 12400F e uymuyor ne yazık ki. Ve de o ekran kartı RTX 4060 Ti değil RTX 4060. Ve o önerdiğiniz ekran kartı acayip fazla ısınıyor ve benim o ekran kartına bir de kule tipi soğutma veya sıvı soğutma alma gibi bir lüksüm yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…