MSI RTX 3060 Ti VENTUS 3X 8GD6X için MSI MAG A650BN yeterli mi?

eesocial

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bu ekran kartı için bu güç kaynağını almayı düşünüyorum. Ekran kartı 8+8 pin güç girişi istiyor ancak güç kaynağından tek bir 8 pin kablo geliyormuş. 8 pin soketinden bir 8 pin çıkışı daha var toplamda 8+8 pin destekliyor. Bu güç kaynağı ile ekran kartı tam beslenir mi?

Güç kaynağı 8+8 pin kablosu:
Capture.PNG

Ekran kartı:
600.png

Merhaba, bu ekran kartı için bu güç kaynağını almayı düşünüyorum. Ekran kartı 8+8 pin güç girişi istiyor ancak güç kaynağından tek bir 8 pin kablo geliyormuş. 8 pin soketinden bir 8 pin çıkışı daha var toplamda 8+8 pin destekliyor. Bu güç kaynağı ile ekran kartı tam beslenir mi?

Güç kaynağı 8+8 pin kablosu:
Eki Görüntüle 1925651

Ekran kartı:
Eki Görüntüle 1925653

Yeterli olur fakat ekran kartını sıfır olarak onermem, PSU ise giriş seviyesi bir PSU.

@Kokona Shiki @ardacanci güç kaynağı olarak önerebileceğiniz modeller var mı?

Bir de sistem toplama videolarında 8 pin konnektörlerinin 2 ayrı çıkıştan gelmesi iyi olur dediklerini hatırlıyorum. Bu güç kaynağında tek çıkıştan geliyor bu durumun dezavantajı var mıdır?

Bir de sistem toplama videolarında 8 pin konnektörlerinin 2 ayrı çıkıştan gelmesi iyi olur dediklerini hatırlıyorum. Bu güç kaynağında tek çıkıştan geliyor bu durumun dezavantajı var mıdır?

Dezavantajı kablo ısınabilir ama sorun olmaz o kadar ısınacağını sanmıyorum 250W ve üzeri TDP'ye sahip kartlarda sorun teşkil eder.

Ciddi bir dezavantaji yok.

Yukarida onerilen C750 ya da bunu alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı