MSI RTX 3070 13.899 TL!

Geçen ki indirimde bu fiyata aldım gayet memnunum. Hocam bir de benim kasa raijintek ponos ms4 önü de mesh kasa. Nasıl sizce ekran kartı ısınır mı? @Rustin Cohle

Bu fiyata çok iyi. RTX 3000 serisi ilk çıktığında sadece 3070, 3080 ve 3090 çıkmıştı. O zamanlar ekran kartı stok sorunu yoktu hiç ve miningciler de ekran kartı görünce salya akıtmıyordu. Dolar 7 TL idi ve RTX 3070'ler ortalama 6500-7500 TL arasında satılıyordu. Şu an dolar iki kart artmış olmasına rağmen bu fiyatlandırma üzerinden de anlaşılacağı üzere ekran kartı stok sorunu olmadanki fiyatlandırmalardır. Umarım biraz daha da düşer de herkes nasiplenir.

Geçen ki indirimde bu fiyata aldım gayet memnunum. Hocam bir de benim kasa raijintek ponos MS4 önü de mesh kasa. Nasıl sizce ekran kartı ısınır mı? @Rustin Cohle

Mesh kasalarda pek sıkıntı olacağını sanmıyorum kasan iyi fena değil o yüzden ortalama sıcaklıklarda çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…