MSI RTX 3070 Ti Gaming X Trio'nun ederi ne kadar?

Sistemin diğer parçaları bunlar.

İşlemci : Amd Ryzen 5 5600X MPK
Anakart : Msi B550-A Pro AMD
Bellek : Xpg D30 16GB(8×2) 3200MHz DDR4
Ekran Kartı : Msi RTX 3070 TI GAMING X TRIO
Depolama : Xpg 512GB SX8100 PCIe M.2
Kasa : Msi MPG GUNGNIR 110R
Güç Kaynağı : Xpg 750W Pylon 80+
Soğutucu : Amd Wraith Stealth

Fiyat 20.999 TL

Alınır bence güzel sistem ileride 5600x için sıvı soğutma şart onu belirteyim. PSU daha kaliteli bir model tercih edilebilir. Başka bir sorun yok.

Alınır bence güzel sistem ileride 5600x için sıvı soğutma şart onu belirteyim. PSU daha kaliteli bir model tercih edilebilir. Başka bir sorun yok.
Soğutma kesinlikle alacağım zaten. İyi bir kule tipi soğutucu yeterli olur mu acaba. Sıvı soğutma şart mı sizce? PSU'yu daha sonradan yükseltirim artık.

Hazır sistem olduğundan ve parçalara müdahale edemediğimden bu şekilde.

Soğutma kesinlikle alacağım zaten. İyi bir kule tipi soğutucu yeterli olur mu acaba. Sıvı soğutma şart mı sizce? PSU'yu daha sonradan yükseltirim artık.
Hocam psu için kalite açısından söyledim yoksa 750w gayet ok. Kule tipi soğutucularda iş görür ama ben olsam sıvı soğutma tercih ederdim çünkü işlemci biraz asabi

Hocam psu için kalite açısından söyledim yoksa 750w gayet ok. Kule tipi soğutucularda iş görür ama ben olsam sıvı soğutma tercih ederdim çünkü işlemci biraz asabi
Şu indirimlerde uygun bişey bulabilirsem düşünürüm sıvı soğutmayı. Tek fanlı sıvı soğutmalara para vermek istemiyorum. En az çift fanlı olmalı.

Soğutucu yetmeyebilir.

Bence ne kadar hızlı alırsan sistemi o kadar karlı çünkü fiyatlar birdaha o seviyelere düşmez.Bir buçuk ay önce sistem topladım yarısı Tr'den yarısı Almanya'dan bi indirim denk getirdim ve 1399 eurodan Gigabyte 3080 Ti Eagle almıştım Almanyadan.TL olarak ekran hariç 23 bine aşağıdaki sistemi topladım(kulaklık,klavye,mouse)dahil.Ekranlıda 27.750 TL tuttu.Yani diyeceğim şey gittikçe artıyor hep fiyatlar bu sistemi şu an ne kadara toplarsın sen hesapla.İlk çıktıkları seviyelere gelmesi imkansız çünkü avrupada bile 1800 euro hep kontrol ediyorum 1399 a aldığım ekran kartı.
  • Ekran karti: Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti eagle.
  • Monitör:Samsung Odyssey g7 32-240 Hertz
  • Anakart: ASUS TUF Gaming B-550 Plus.
  • İşlemci: AMD-5800X
  • RAM: 8x4: 32 GB RAM Crucial Ballistix 3600 MHz. CL16.
  • Güç kaynağı: Corsair TX850M 850W 80+ Gold modüler 120mm PSU.
  • SSD: 1 TB. Crucial 3400/3000 MB/s-M2 SSD.
  • Soğutma: Deep cool Gammaxx L240t.
  • Kasa: Aerocool Airhawk Duo ARGB aırhawkd LED fanlı ATX bilgisayar kasası
  • Klavye: Asus Tuf Gaming K1 rgb
  • Mouse: Asus Rog Strix Impact ii wireless 16.000 dpi
  • Kulaklık: Asus Tuf Gaming H7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…