bonjour Megapat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #1 MSI RTX 3070 Ti Gaming X Trio ekran kartı almayı düşünüyorum. Şu an ASUS ROG STRIX var ve iCUE üzerinden yönetebiliyorum. Acaba MSI'da da mümkün mü? Full sistemim Corsair ve her şey RGB olduğu için bu benim için çok önemli. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2022
MSI RTX 3070 Ti Gaming X Trio ekran kartı almayı düşünüyorum. Şu an ASUS ROG STRIX var ve iCUE üzerinden yönetebiliyorum. Acaba MSI'da da mümkün mü? Full sistemim Corsair ve her şey RGB olduğu için bu benim için çok önemli.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #2 Hayır, gözükmez. ASUS ROG GPU'lar ve NVIDIA'nın RTX 3000 F.E modelleri iCUE ile uyumlu şimdilik. Artı 0 Eksi
KS KS bonjour Megapat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 BerkayZ87 dedi: Hayır, gözükmez. ASUS ROG GPU'lar ve NVIDIA'nın RTX 3000 F.E modelleri iCUE ile uyumlu şimdilik. Genişletmek için tıkla... Had ya, üzüldüm. Ekran kartı bulmak da çok zor şu an, birde seçmeye kalınca eyvah eyvah. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Hayır, gözükmez. ASUS ROG GPU'lar ve NVIDIA'nın RTX 3000 F.E modelleri iCUE ile uyumlu şimdilik. Genişletmek için tıkla... Had ya, üzüldüm. Ekran kartı bulmak da çok zor şu an, birde seçmeye kalınca eyvah eyvah.