İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 1 Şubat 2021 #1 Hangisi? ASUS kapasitör bakımından daha iyi. ASUS daha çok hoşuma gidiyor bir de. Sebebi daha fazla RGB ve arka kısımda boşluk var.
Hangisi? ASUS kapasitör bakımından daha iyi. ASUS daha çok hoşuma gidiyor bir de. Sebebi daha fazla RGB ve arka kısımda boşluk var.
KS KS İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 1 Şubat 2021 #11 BerkayZ87 dedi: O zaman sorunun cevabı sizin için ROG olmuş bile. Sormanıza gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... MSI daha iyi olsaydı her şeyi MSI yapacaktım. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: O zaman sorunun cevabı sizin için ROG olmuş bile. Sormanıza gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... MSI daha iyi olsaydı her şeyi MSI yapacaktım.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #12 İos lahmacunu dedi: ROG sistem dizeceğim. Her şey ROG olan. Genişletmek için tıkla... E sen sorunun cevabını bulmuşsun . Artı 0 Eksi
İos lahmacunu dedi: ROG sistem dizeceğim. Her şey ROG olan. Genişletmek için tıkla... E sen sorunun cevabını bulmuşsun .
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #13 İos lahmacunu dedi: MSI daha iyi olsaydı her şeyi MSI yapacaktım. Genişletmek için tıkla... Hocam set yapmaya gerek yok ya. Hangisi F/P ise onu al geç. Artı 0 Eksi
İos lahmacunu dedi: MSI daha iyi olsaydı her şeyi MSI yapacaktım. Genişletmek için tıkla... Hocam set yapmaya gerek yok ya. Hangisi F/P ise onu al geç.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #14 İos lahmacunu dedi: MSI daha iyi olsaydı her şeyi MSI yapacaktım. Genişletmek için tıkla... Bence daha iyi. Daha ucuza gayet iyi ürünler yapıyor. Asus baya lüks. Artı 0 Eksi
İos lahmacunu dedi: MSI daha iyi olsaydı her şeyi MSI yapacaktım. Genişletmek için tıkla... Bence daha iyi. Daha ucuza gayet iyi ürünler yapıyor. Asus baya lüks.
KS KS İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 1 Şubat 2021 #15 MSI bir de boşluğu yok. Boşluk görünce nedensiz şekilde mutlu oluyorum. Artı 0 Eksi
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Şubat 2021 #16 İos lahmacunu dedi: MSI daha iyi olsaydı her şeyi MSI yapacaktım. Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: Hocam set yapmaya gerek yok ya. Hangisi F/P ise onu al geç. Genişletmek için tıkla... Hocama sonuna kadar hak veriyorum ancak bembeyaz bir NZXT sete hayır diyemezdim doğrusu ama hayal işte. Artı 0 Eksi
İos lahmacunu dedi: MSI daha iyi olsaydı her şeyi MSI yapacaktım. Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: Hocam set yapmaya gerek yok ya. Hangisi F/P ise onu al geç. Genişletmek için tıkla... Hocama sonuna kadar hak veriyorum ancak bembeyaz bir NZXT sete hayır diyemezdim doğrusu ama hayal işte.
KS KS İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 1 Şubat 2021 #17 Jotariel dedi: Hocama sonuna kadar hak veriyorum ancak bembeyaz bir NZXT sete hayır diyemezdim doğrusu ama hayal işte. Genişletmek için tıkla... NZXT ekran kartı üretsin dizilir. Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: Hocama sonuna kadar hak veriyorum ancak bembeyaz bir NZXT sete hayır diyemezdim doğrusu ama hayal işte. Genişletmek için tıkla... NZXT ekran kartı üretsin dizilir.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #18 Jotariel dedi: Hocama sonuna kadar hak veriyorum ancak bembeyaz bir NZXT sete hayır diyemezdim doğrusu ama hayal işte. Genişletmek için tıkla... Hayaller gerçekten. Bence NZXT beyazı diye bir renk olması gerekiyor . Nedense NZXT soğutucularındaki beyaz çok güzel, LCD ekran üzerindeki. Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: Hocama sonuna kadar hak veriyorum ancak bembeyaz bir NZXT sete hayır diyemezdim doğrusu ama hayal işte. Genişletmek için tıkla... Hayaller gerçekten. Bence NZXT beyazı diye bir renk olması gerekiyor . Nedense NZXT soğutucularındaki beyaz çok güzel, LCD ekran üzerindeki.
YaVuZ kUdReT61 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 604 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #19 İos lahmacunu dedi: Hangisi? ASUS kapasitör bakımından daha iyi. ASUS daha çok hoşuma gidiyor bir de. Sebebi daha fazla RGB ve arka kısımda boşluk var. Genişletmek için tıkla... ASUS hız konusundan MSI'den yavaş olabilir ama. 13 yaşına girmiş bir ASUS ana kartım var ve şu an onla yazıyorum ve çok iyi Artı 0 Eksi
İos lahmacunu dedi: Hangisi? ASUS kapasitör bakımından daha iyi. ASUS daha çok hoşuma gidiyor bir de. Sebebi daha fazla RGB ve arka kısımda boşluk var. Genişletmek için tıkla... ASUS hız konusundan MSI'den yavaş olabilir ama. 13 yaşına girmiş bir ASUS ana kartım var ve şu an onla yazıyorum ve çok iyi
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Şubat 2021 #20 İos lahmacunu dedi: NZXT ekran kartı üretsin dizilir. Genişletmek için tıkla... Kraken G12 Liquid Cooling Mounting Kit | Product Overview | NZXT eğer full NZXT kullanacaksanız . Artı 0 Eksi
İos lahmacunu dedi: NZXT ekran kartı üretsin dizilir. Genişletmek için tıkla... Kraken G12 Liquid Cooling Mounting Kit | Product Overview | NZXT eğer full NZXT kullanacaksanız .