İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 1 Şubat 2021 #1 Hangisi? ASUS kapasitör bakımından daha iyi. ASUS daha çok hoşuma gidiyor bir de. Sebebi daha fazla RGB ve arka kısımda boşluk var.
Hangisi? ASUS kapasitör bakımından daha iyi. ASUS daha çok hoşuma gidiyor bir de. Sebebi daha fazla RGB ve arka kısımda boşluk var.
KS KS İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 1 Şubat 2021 #21 Jotariel dedi: Kraken G12 Liquid Cooling Mounting Kit | Product Overview | NZXT eğer Full NZXT düzüyorsanız . Genişletmek için tıkla... Para olsa da. Hem NZXT anakartlar Türkiye'de yok. Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: Kraken G12 Liquid Cooling Mounting Kit | Product Overview | NZXT eğer Full NZXT düzüyorsanız . Genişletmek için tıkla... Para olsa da. Hem NZXT anakartlar Türkiye'de yok.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #22 Jotariel dedi: Kraken G12 Liquid Cooling Mounting Kit | Product Overview | NZXT eğer full NZXT kullanacaksanız . Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Klostrofobi garantili. Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: Kraken G12 Liquid Cooling Mounting Kit | Product Overview | NZXT eğer full NZXT kullanacaksanız . Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Klostrofobi garantili.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Şubat 2021 #23 BerkayZ87 dedi: Sürprizbozan Klostrofobi garantili. Eki Görüntüle 861798 Genişletmek için tıkla... Aman hocam sizde en alınmayacak kasasını önümüze getirdiniz . Jotariel dedi: Aman hocam sizde en alınmayacak kasasını önümüze getirdiniz . Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Şöyle ferah H510i dururken: Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Sürprizbozan Klostrofobi garantili. Eki Görüntüle 861798 Genişletmek için tıkla... Aman hocam sizde en alınmayacak kasasını önümüze getirdiniz . Jotariel dedi: Aman hocam sizde en alınmayacak kasasını önümüze getirdiniz . Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Şöyle ferah H510i dururken:
YaVuZ kUdReT61 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 604 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #24 YaVuZ kUdReT61 dedi: ASUS hız konusundan MSI'den yavaş olabilir ama. 13 yaşına girmiş bir ASUS ana kartım var ve şu an onla yazıyorum ve çok iyi Genişletmek için tıkla... Şu anda 3, 7GB RAM 1600MHz. İşlemci: 4X 3.00GHz olan ve işlemcide 8 senelik. Ekran kartım maalesef düşük olsa da. Anakart canavar gibi dostum. Artı 0 Eksi
YaVuZ kUdReT61 dedi: ASUS hız konusundan MSI'den yavaş olabilir ama. 13 yaşına girmiş bir ASUS ana kartım var ve şu an onla yazıyorum ve çok iyi Genişletmek için tıkla... Şu anda 3, 7GB RAM 1600MHz. İşlemci: 4X 3.00GHz olan ve işlemcide 8 senelik. Ekran kartım maalesef düşük olsa da. Anakart canavar gibi dostum.