Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 31 Mart 2022 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: O paraya toxic var. 360mm sıvı soğutmalı yüksek OC için özel çipler seçilmiş RX 6900 XT. Genişletmek için tıkla... Galiba AMD yazılım tarafında bazı sorunlar çıkarabildiği için arkadaş sıcak bakmiyor AMD tarafına.
Hamza Ensar Sağlam dedi: O paraya toxic var. 360mm sıvı soğutmalı yüksek OC için özel çipler seçilmiş RX 6900 XT. Genişletmek için tıkla... Galiba AMD yazılım tarafında bazı sorunlar çıkarabildiği için arkadaş sıcak bakmiyor AMD tarafına.
Valerys Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 816 Çözümler 1 Yer Istanbul/Moscow Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Crypto Trader 31 Mart 2022 #12 Zikkeci dedi: Galiba AMD yazılım tarafında bazı sorunlar çıkarabildiği için arkadaş sıcak bakmiyor AMD tarafına. Genişletmek için tıkla... Evet açıklamama gerek kalmamış. TUF o halde, herkese teşekkürler görüşleriniz için.
Zikkeci dedi: Galiba AMD yazılım tarafında bazı sorunlar çıkarabildiği için arkadaş sıcak bakmiyor AMD tarafına. Genişletmek için tıkla... Evet açıklamama gerek kalmamış. TUF o halde, herkese teşekkürler görüşleriniz için.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #13 Zikkeci dedi: Galiba AMD yazılım tarafında bazı sorunlar çıkarabildiği için arkadaş sıcak bakmiyor AMD tarafına. Genişletmek için tıkla... Şu önyargıyı ne zaman bir kenara bırakacaksınız hiç bilmiyorum gerçekten.
Zikkeci dedi: Galiba AMD yazılım tarafında bazı sorunlar çıkarabildiği için arkadaş sıcak bakmiyor AMD tarafına. Genişletmek için tıkla... Şu önyargıyı ne zaman bir kenara bırakacaksınız hiç bilmiyorum gerçekten.
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 31 Mart 2022 #14 Hamza Ensar Sağlam dedi: Şu önyargıyı ne zaman bir kenara bırakacaksınız hiç bilmiyorum gerçekten. Genişletmek için tıkla... Ön yargı değil daha dün sorun yaşayan kişiye rastladım 4 gün önce de rastladım daha önceleride.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Şu önyargıyı ne zaman bir kenara bırakacaksınız hiç bilmiyorum gerçekten. Genişletmek için tıkla... Ön yargı değil daha dün sorun yaşayan kişiye rastladım 4 gün önce de rastladım daha önceleride.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #15 Zikkeci dedi: Ön yargı değil daha dün sorun yaşayan kişiye rastladım 4 gün önce de rastladım daha önceleride. Genişletmek için tıkla... RX 6000 serisinde sorun yaşayan çok nadir. Wattman'i çözmesi 5 dakika sürüyor. Her güncellemede performans kısan NVIDIA'dan iyidir. Ha ben sana NVIDIA tarafında sorun yaşayan çok kişi bulurum şimdi.
Zikkeci dedi: Ön yargı değil daha dün sorun yaşayan kişiye rastladım 4 gün önce de rastladım daha önceleride. Genişletmek için tıkla... RX 6000 serisinde sorun yaşayan çok nadir. Wattman'i çözmesi 5 dakika sürüyor. Her güncellemede performans kısan NVIDIA'dan iyidir. Ha ben sana NVIDIA tarafında sorun yaşayan çok kişi bulurum şimdi.