Arkadaşlar hepinize merhaba, 0 sistem bilgimle PC toplamaya çalışıyorum 2 hafta önce işlemci ne diye sorsanız yanıtlayamazdım. Oradan buradan bakarak son aşamaya geldim. Birkaç sorum var:
MSI RTX 4070 Super 3X ve i5 14600K seçtim, uyumlu görünüyor ama;
Darboğaz olur mu?
Anakart için MSI Pro B760M-P seçtim, sıkıntı yaşar mıyım?
-Team T-Force Delta RAM kötü bir marka seçimi mi? (6400MHz DDR5)
-Güç kaynağı ASUS 850W Gold seçtim, FSP almadığıma pişman olur muyum?
Monitörü aldım ASUS VG3a 2K. SSD Samsung 1TB, sitemde MSI 3 fanlı sıvı soğutucu da var. Ekran kartı hariç parçaları değiştirebilirim öneriniz varsa.
Hayır ama ekran kartı değiştirmek istediğimde fiyattaki değişiklik çok oluyor. Çevremde bu ekran kartını kullanıp memnun kalmayan yok, bu yüzden seçtim. Neden kötü olmuş?
Hayır ama ekran kartı değiştirmek istediğimde fiyattaki değişiklik çok oluyor. Çevremde bu ekran kartını kullanıp memnun kalmayan yok, bu yüzden seçtim. Neden kötü olmuş?
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Toplamda 80k. Eğer işlemci ağırlıklı oyunlar oynamayacaksan işlemciyi 9700X yapman daha doğru olur. PSU olarak 750W yeter fakat ileriye dönüklük açısından 850W daha iyi olur diye düşündüm.
Bütçen çıkmazsa düşürebilirim.
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Toplamda 80k. Eğer işlemci ağırlıklı oyunlar oynamayacaksan işlemciyi 9700X yapman daha doğru olur. PSU olarak 750W yeter fakat ileriye dönüklük açısından 850W daha iyi olur diye düşündüm.
Bütçen çıkmazsa düşürebilirim.