Alıcı değilim, bu kart için 40 bin daha doğru bir rakam olur.
MSI Suprim X ile Palit Jetstream'i kıyaslamak ne kadar doğru bilemiyorum.
Dün bakmıştım. Sıfır 62500 tl. Bugün bakıyorum kalmamış. Yani 62.500 liraya bile rahatlıkla satılan kart. Ben 47500 tl yazmışım. Ayrıca gösterdiğiniz modelle bu modeli kıyaslamak doğru olmamış..Ben kartları kıyaslamıyorum, ürün neredeyse bir yıllık. 40 bin TL bile fazla ikinci el için ama Suprim X modeli olmasının hatrina yüksek fiyat çekilebilir. Sıfır kartı taksitle alma imkanı varken peşin olarak ikinci el kartı aynı fiyata almak çok cazip olmaz.
Dün bakmıştım. Sıfır 62500 TL. Bugün bakıyorum kalmamış. Yani 62.500 liraya bile rahatlıkla satılan kart. Ben 47500 TL yazmışım. Ayrıca gösterdiğiniz modelle bu modeli kıyaslamak doğru olmamış.
Anlmadığım neden böyle rahatsız oldun? İstediğim fiyata koydum, alan alır, almayan almaz. Niye gocundun? Böyle sonraki nesil çıksında suprim dersin diye sırıttın?5. nesil kartlar çıkmak üzere, sana bol şans.
5070 Ti 40-45 bandında çıksın piyasaya o zaman benimki Suprim X dersin.![]()
Ben bu ilanı sarı siteye bakarak koydum. belkide en temizi benimki olduğunu düşünüyorum, en uygunuda ben koydum. 44k fiyat veren oldu. Çünkü çalışan biriyim. Bazen 10 gün bile pc açmadığım oluyor, açtığım zamanda sadece valorant die bir oyun var, 1 yada iki saat oynayıp kapatıyorum. Yani anlayacağınız neredeyse sıfır gibi. Belkide satamıycam belkide çok daha ucuza vericem bilemiyorum. Sarı siteye bakarsanız görürsünüz en uyguna benim koyduğumu..Ben başta senin iyiliğin için öneride bulundum, kartın ederini belirttim hatta fazla bile söyledim daha çabuk satabilesin diye. Bende 40 bandında kart almayı planlayan biriyim, hedefim 5070 Ti almak. Alıcı gözüyle fikir beyan ettim özetle. Attığım mesajlara disslike atmalar yok benimki Suprim X yok 62 bin lira falan demen komikti.
Ben bu ilanı sarı siteye bakarak koydum. Belki de en temizi benimki olduğunu düşünüyorum, en uygunuda ben koydum. 44K fiyat veren oldu. Çünkü çalışan biriyim. Bazen 10 gün bile PC açmadığım oluyor, açtığım zamanda sadece Valorant die bir oyun var, 1 ya da iki saat oynayıp kapatıyorum. Yani anlayacağınız neredeyse sıfır gibi. Belkide satamayacağım belki de çok daha ucuza vereceğim bilemiyorum. Sarı siteye bakarsanız görürsünüz en uyguna benim koyduğumu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.