MSI RX 460 4G ekran kartı sorunu

Slecded

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ekran kartımı 2.el aldım kendi bilgisayarıma takınca BIOS ekranı gelmiyor onun yerine resimde belirttiğim şey çıkıyor. Farklı bilgisayarda bu sorun olmuyor.

Aynı kartla başka bilgisayarda bu sorun olmuyor mu? Yoksa aynı monitör farklı ekran kartı ile mi olmuyor?
Evimde 2 kasa var kardeşim ve benim Bilgisayarlarımız. İkisinde aynı monitörü ve kabloyu deniyorum. Benim kasamda açılırken bu çıkıyor. Ama bir sorun yok Windows açılıyor.
Başka bir kablo ile deneyebilir misiniz?
Kablo ile alakası yok. Aynı kablo ile diğer kasayı takıyorum onda Bios ekranı geliyor.

Ekran kartının fanını ve soğutucu bloğunu sökün. 190 derecede 3-5 dakika fırına verin. Fırın önceden ısınmış olsun. Sonra 20-30 dakika soğutup tekrar deneyin. Buna ekran kartı fırınlama deniyor YouTube'dan izleyip yapabilirsiniz. Sorununuzu ona benzettim. İnternetten araştırabilirsiniz ancak büyük ihtimalle fırınlama çözer bu işi. Düzelmezse tekrar 10 dakika fırına verin. 10 dakikada da düzelmezse sorun farklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…