Msi RX 470 Gaming X Ekran Çizgi ve Karelenme Sorunu

Yer
Bandırma
Daha fazla  
Meslek
Mağaza Sorumlusu
Merhaba arkadaşlar ;
Çok isteyerek ve uygun olarak almıştım Msi RX 470 Gaming X 4 GB modelini ancak, aldığım günden beri resimde eklediğim şekilde sorun çıkmaktadır. Gaming App uygulamasını kaldırdım, tüm güncellemeler yapıldı, Windows 10 UEFI kurulum yaptım sorunsuz ve güncel halde çalışıyor. Ancak buna rağmen ekranımda özellikle bilgisayar ilk açılışında ve daha sonrasında çizgiler çıkıyor, mecburen baştan başlatıyorum. Ben cihazın arızalı olduğunu düşünmekteyim. Bilgisayarı monitöre display port kablo ile bağlamaktayım. @Recep Baltaş @Ali Güngör

Yardımlarınızı rica ederim.

Sistemim ;
  • Msi B250m Bazooka 2400 MHz anakart
  • Kingston HyperX Fury Black 16GB(2x8GB) 2400MHz
  • Zalman R1-600LE 600W Siyah ATX Mid Tower Kasa
  • WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb
  • Intel Kaby Lake Core i5 7500 3.4GHz 6MB
  • Hitachi-LG GH24NSD0 24X DVD-RW Sata Kutusuz Optik Sürücü
  • Viewsonic VX2257-MHD 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) AMD FreeSync™ Full HD Oyuncu Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni kart bende de var.
Ayni sorun bendede oluyor .afterburner kullandiktan sonra oldu. Ara sira bilgisayar acilirken yasaniyor bu durum.
Yardim edebilen olursa sevinirim

Ayni kart bende de var.
Ayni sorun bendede oluyor .afterburner kullandiktan sonra oldu. Ara sira bilgisayar acilirken yasaniyor bu durum.
Yardim edebilen olursa sevinirim

merhaba;
Gaming App kaldır tamamen pc'den ve hiç kullanma, en son driver serilerini indir ve kur düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…