Boştaki sıcaklık oda sıcaklığına bağlıdır dostum. Oda sıcaklığı yükseldikçe boştaki sıcaklığı da artar. Son mesajlara da baktıysan boştaki sıcaklık yüksek değil.
Boştaki sıcaklık oda sıcaklığına bağlıdır dostum. Oda sıcaklığı yükseldikçe boştaki sıcaklığı da artar. Son mesajlara da baktıysan boştaki sıcaklık yüksek değil.
Evet doğru ama benim daha çok fan ile alakalı. Kasada hava sirkülasyonunu iyi yaparsan bütün bileşenlerin sıcaklıkları düşük olur. Mesela karta hava üfleyen fan ekran kartının tam dibinde.
Benim kullandığım kasa Zalman Z3 PLUS. Önde bir adet led yukarıda 2 ve arkada 1 adet fan var. Birde işlemci stok fanı var. Kasadan ve oda sıcaklığı farkından olabilir. Yinede o değerler olsada fena olmazdı.
@Silinen üye Ne olursa olsun, isterse 10 tane fan arka arkaya üflesin, yine de herhangi bir bileşenin sıcaklığını oda sıcaklığının altına düşüremez. Böyle bir şey olması için o parçanın sıvı nitrojenle soğuluyor olması lazım. Neyse konu çözüldüyse daha fazla uzatmayalım, boştaki sıcaklıklar çok önemli değil. Arkadaş en son mesajlarda boşta kaç derece olduğunu yazmıştı.