MSI RX 470 sistem kasma sorunu

pcayss29

Kilopat
Daha fazla  
Selam herkese bir sorum olucaktı geçen ekran kartını degiştirdim (MSI RX 470 ) ancak bilgisayara girdigimde kasıyordu. Ciddi ciddi oyunlara bile zarzor giriyorum internette adam gibi dolaşamıyorum sorun nedir sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş zaten Windows 10 kullanıyor. Güncel işletim sistemi kullanmak daha iyidir. Hem üstelik Windows 7 desteği Technopat'tan da, Microsoft'tan da kalkmış durumda. Olası bir hata ile karşılaştığınızda, Windows 7'ye kimse teknik destek vermez. Windows 10 kullanıyor iken, belki düzelir diye Windows 7'ye geçmek saçmalıktan başka bir şey olmaz.

Şuanda AMD tarafında en son sürüm olarak 16.9.1 çıktı. Radeon ayarlarından güncellemeyi denetleyebilir, ya da AMD'nin kendi sitesinden güncellemeyi indirip, manuel olarak da bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Güç kaynağını ve ekran kartını değiştirdikten sonra oldu diyorsunuz. Güç kaynağınızın marka ve modelini söyleyebilir misiniz ? Sorun güç kaynağından da kaynaklanıyor olabilir. Ya da ekran kartının çekirdeklerinde sorun vardır, ekran kartı da arızalı olabilir.

Pardon, güç kaynağınızın marka ve modelini belirtir misiniz? Ve BİOS'tan işlemcinin dahili grafik yongasını devre dışı bıraktığınızdan emin olun. Eğer sorun hala devam ediyorsa, bilgisayarı yeterli düzeyde olan bir yakınınıza takın ekran kartını, farklı performans veriyorsa bilgisayar bileşenlerinde sıkıntı var demektir ama aynı performansı veriyorsa garantiye gönderin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı