MSI RX 470 ve AMD FX 6100 Darboğaz yapar mı?

Zen ile ddr3 kullanılabilir ama performans vermez. Zen alamayacağınız seviyede olmaz. 600 ü gözden çıkarmışsınız zaten.

Zen ile ddr3 kullanılabilir ama performans vermez. Zen alamayacağınız seviyede olmaz. 600 ü gözden çıkarmışsınız zaten.

Peki sizce amd nin zen serisi mı daha performanslı yoksa inteller mi kafam çok karışık çoğu kişi intele geç diyor 700 750 tl civarında i5 alırsam 470 ile çok güzel performans verecekmıs

Zen'in ayrıntıları ortaya çıkmadan erken konuşmak yanlış.
Anladım. şuan ki anakartım Asus m5a78lx3 kendi sitesinde 95w başka sitede tdp watt 140 diyor yani ben buna 8350 gibi 125w bir işlemci takabilir miyim?

Harcadığı güç değil pin tipi önemlidir. Bu anakarta o işlemci olmaz.

Siz en iyisi AMD'yi boşverin. Anakart da uyumlu değil zaten. Kabby lake çıkarken skylake ucuzlar. Öyle alırsınız. Aralıkta Kabby Lake çıkmış olur. Sabredin.

Bundan haberim yoktu çok iyi haber. Evet artık sıkıldım amd kullanmaktan hiçbir getirisi yok. skylake ile ddr3 kullanılamıyordu sanırım yine bir masraf çıktı desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…