MSI RX 470 ve SAPPHIRE RX 470

UFuKCaN.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba forum sakinleri ben bu sistemi toplamak istiyorum. SSD daha sonra alıcam ama MSI RX 470 ve SAPPHIRE RX 470 ekran kartı arasında kaldım. Bu sistemi en uygun nerden sipariş ederim hepsiburada.com'dan topladım ama önerilerinize açığım, şunu koysan söyle olur bu olmaz şeklinde yorum yapabilirsiniz. Sistemde değişiklik yapabilirim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    32,9 KB · Görüntüleme: 122
  • 2.png
    41,6 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar site varken hepsiburada dan toplaman çok saçma geldi. Sinerji, teknobiyotik, webdenal, inventus gibi yerler varken. Sistem iyi MSI oldukça iyi bir tasarım ve performansa sahip fakat işlemciyi i5 yapabilirsin. Eğer daha fazla bütçen yoksa Ram 8 e indir Boozuka yerine B150 nin biraz daha ucuz olanını alın yada Kasadan biraz kısın tamamen sizin elinizde fakat bu siteden toplamayın bence.

Tercihlerin arısında MSI var ise zaten gerek soğutma gerekse tasarım açısından TwinFrozr t tercih etmekte yarar var . Sapphire de başarılıdır fakat bütçesi kısıtlı olan tüketiciler için mantıklı.

Sapphire öneririm çünkü AMD en iyi GPU'larını Sapphire firmasına veriyor. Nitro soğutmasını başarılı buldum. MSI Twin Frozr soğutması zaten kendini kanıtlamış bir soğutmadır. Bence hangisi en ucuzsa onu al.

Arkadaşıma katılıyorum. Kesinlikle i5 almalısın. Rx 470 ve i5 6500 kullanıyorum. Gta 5 de bazı sahnelerde özellikle arabayla hızlı giderken 100 dayanıyor. Ama herhangi bir takılma vs yok. Hatta ben windows 10 kendi video çekme programıyla video çektim 60 70 fps alırken video çekerken 50 60 larda oynuyorum. Yani i5 alırsan çok daha için rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…