MSI RX 480 4 GB Modelinde Fiyatı Düşer Mi ?

Eyes

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. MSI RX 480 4 GB almayı düşünüyorum ancak MSI RX 480 4 GB 1196 TL Sapphire RX 480 4 GB ise 968 TL. Sizce MSI yakın bir zamanda fiyatta düşme yapar mı ? Sapphire markasını sevmediğimden dolayı değil MSI markasının daha hoşuma gittiği için MSI almayı düşünüyorum ancak fiyat böyle olmaya devam ederse Sapphire markasını alacağım.

Bu konuda sana verilebilecek en iyi cevap "İnşallah düşer." Kimse burada kahin değil.

RX 480 almak mantıklı değil. Aynı fiyata GTX 1060 var.

Teşekkür ederim ben zaten sadece tahmini olarak istedim düşünceleriniz benim için önemli. @Carl Johnson öneriniz için teşekkür ederim ancak RX 480 ile VX2257 kullanacağım için daha iyi oyun deneyimi sunacağından GTX 1060`ı düşünmüyorum.

@BERWAR MSI markasının fiyatında düşme olur mu ? (Tahmini)

Ne demek Rx 480 almak mantıklı değil. Bence siz mantıklı konuşun biraz. Aynı fiyata diyorsunuz birde.

MSİ ve Asus fiyatları şuanlık 1100 TL civarlarında, düşüş kısa sürede olmayacaktır. Yalnız ak akçe sitelerinde sürekli fiyatlar oynuyor, firmalar arasındaki rekabetten dolayı, bu siteyi takip et, her an sürpriz fiyatlarla karşılaşabilirsin.

Kasım-Aralık gibi alacağım nasip olursa sistemi o zaman kadar inşallah düşüş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…