ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 1 Nisan 2017 #31 Silinen üye dedi: Ryzen diye birşey demedi arkadaş.Sadece R dedi. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 ve Ryzen 3'ü kastetti.
Silinen üye dedi: Ryzen diye birşey demedi arkadaş.Sadece R dedi. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 ve Ryzen 3'ü kastetti.
Batucan 500 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2017 #32 BeyzaTheHuntress dedi: AMD firmasına ait. Genişletmek için tıkla... Arkadaş söyledi zaten. ShadYaqz dedi: Ryzen 5 ve Ryzen 3'ü kastetti. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum.
BeyzaTheHuntress dedi: AMD firmasına ait. Genişletmek için tıkla... Arkadaş söyledi zaten. ShadYaqz dedi: Ryzen 5 ve Ryzen 3'ü kastetti. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum.
R Redburne Ziyaretçi 1 Nisan 2017 #33 Özür dilerim, üşenip R yazdım. Bu arada Ryzen 7'ler İ7'i solladığına göre Ryzen 3 ve 5'i beklemek mantıklı olacaktır.
Özür dilerim, üşenip R yazdım. Bu arada Ryzen 7'ler İ7'i solladığına göre Ryzen 3 ve 5'i beklemek mantıklı olacaktır.
Batucan 500 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2017 #34 Silinen üye dedi: Özür dilerim, üşenip R yazdım. Bu arada Ryzen 7'ler İ7'i solladığına göre Ryzen 3 ve 5'i beklemek mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Olsun kardeşim saol bilgin için.
Silinen üye dedi: Özür dilerim, üşenip R yazdım. Bu arada Ryzen 7'ler İ7'i solladığına göre Ryzen 3 ve 5'i beklemek mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Olsun kardeşim saol bilgin için.
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 1 Nisan 2017 #35 Silinen üye dedi: Özür dilerim, üşenip R yazdım. Bu arada Ryzen 7'ler İ7'i solladığına göre Ryzen 3 ve 5'i beklemek mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Eksik bilgi vermezseniz iyi olur. Ryzen 7'ler render işlemlerinde i7 işlemcileri sollasa da oyun performansında geride. Her konuda önde değil yani.
Silinen üye dedi: Özür dilerim, üşenip R yazdım. Bu arada Ryzen 7'ler İ7'i solladığına göre Ryzen 3 ve 5'i beklemek mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Eksik bilgi vermezseniz iyi olur. Ryzen 7'ler render işlemlerinde i7 işlemcileri sollasa da oyun performansında geride. Her konuda önde değil yani.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 1 Nisan 2017 #36 Çoklu çekirdek sayesinde Ryzen ileride daha fazla yüz güldürecektir.
UmurX Hectopat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 53 26 Nisan 2017 #37 Ryzen 7 lerin i7 lerden oyun performansinda geri kalma sebebi i7 nin iyi olmasi degil cogu oyunun coklu cekirdek kullanmamasindan.Ileride Ryzenlerin fark aticagini dusunuyorum.
Ryzen 7 lerin i7 lerden oyun performansinda geri kalma sebebi i7 nin iyi olmasi degil cogu oyunun coklu cekirdek kullanmamasindan.Ileride Ryzenlerin fark aticagini dusunuyorum.