E ErenKRTS Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Almak istediğim ekran kartı budur: MSI RADEON RX 5600 XT GAMING MX RX5600XT 6GB GDDR6 192bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Alınır mı?
Almak istediğim ekran kartı budur: MSI RADEON RX 5600 XT GAMING MX RX5600XT 6GB GDDR6 192bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Alınır mı?
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 27 Aralık 2020 #2 O fiyata RTX 2060 da düşünebilirsiniz.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 27 Aralık 2020 #3 Daha uyguna RTX 2060 var. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Daha uyguna RTX 2060 var. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 27 Aralık 2020 #4 Gayet güzel bir kart bence. Alınır. Ama DLSS ve RTX istiyorsanız RTX 2060 tercih edebilirsiniz. RTX performansı cidden kötü fakat DLSS önemli bir teknoloji. EgeSR dedi: Daha uyguna RTX 2060 var. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Evet daha uygun ama arkadaşın attığı link MSI. Soğutma açısından falan daha kaliteli olacağına inanıyorum.
Gayet güzel bir kart bence. Alınır. Ama DLSS ve RTX istiyorsanız RTX 2060 tercih edebilirsiniz. RTX performansı cidden kötü fakat DLSS önemli bir teknoloji. EgeSR dedi: Daha uyguna RTX 2060 var. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Evet daha uygun ama arkadaşın attığı link MSI. Soğutma açısından falan daha kaliteli olacağına inanıyorum.
E ErenKRTS Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #5 oğulcan_özdemir dedi: O fiyata RTX 2060 da düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... EgeSR dedi: Daha uyguna RTX 2060 var. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... RTX serisi ekran kartı almayı düşünmüyorum. Ray Tracing teknolojisini kullanmayacağım.
oğulcan_özdemir dedi: O fiyata RTX 2060 da düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... EgeSR dedi: Daha uyguna RTX 2060 var. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... RTX serisi ekran kartı almayı düşünmüyorum. Ray Tracing teknolojisini kullanmayacağım.
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 27 Aralık 2020 #6 ErenKRTS dedi: RTX serisi ekran kartı almayı düşünmüyorum. Ray Tracing teknolojisini kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... DLSS gibi önemli bir teknoloji de var. Ama AMD almakta kararlıysanız, alınabilir güzel bir model.
ErenKRTS dedi: RTX serisi ekran kartı almayı düşünmüyorum. Ray Tracing teknolojisini kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... DLSS gibi önemli bir teknoloji de var. Ama AMD almakta kararlıysanız, alınabilir güzel bir model.