Aykut K Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 444 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #1 MSI Radeon RX 5600 XT Gaming MX 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Meraktan soruyorum stok yok demeyin. Soğutma açısından başarılı mı?
MSI Radeon RX 5600 XT Gaming MX 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Meraktan soruyorum stok yok demeyin. Soğutma açısından başarılı mı?
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #2 Bu eski armor serisi değil mi? Görünüşü öyle geldi bana. Ventus dan iyi Gaming X den kötüdür. Ama genel olarak iyidir bence.
Bu eski armor serisi değil mi? Görünüşü öyle geldi bana. Ventus dan iyi Gaming X den kötüdür. Ama genel olarak iyidir bence.
Aykut K Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 444 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 Mehmet A dedi: Bu eski armor serisi değil mi? Görünüşü öyle geldi bana. Ventus dan iyi Gaming X den kötüdür. Ama genel olarak iyidir bence. Genişletmek için tıkla... Aynen tasarımını ben de Armor'a benzettim.
Mehmet A dedi: Bu eski armor serisi değil mi? Görünüşü öyle geldi bana. Ventus dan iyi Gaming X den kötüdür. Ama genel olarak iyidir bence. Genişletmek için tıkla... Aynen tasarımını ben de Armor'a benzettim.