MSI RX 5600XT Gaming MX vs ASUS RX 5600XT ROG STRIX

neymar1965

Kilopat
Merhaba kolay gelsin yukarıda belirttiğim gibi iki kart arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi soğutma ve performans olarak sadece oyun için kullanacağım.
Sistemim.
R5 1600 AF.
MSI B450 Gaming Plus.
Vengeance 8 GB 3000MHz (8*2)
Rampage 700W PSU.

ROG STRIX daha iyi olur ancak ekran kartı için bütçeniz nedir?

ASUS ROG versiyonu tercih etmeni öneririm. ASUS'un yazılımlarından tut soğutmasına kesinlikle daha iyi durumda. ASUS'ta 65 dereceyi bile göremezsin.

İyi fiyata bulmuşsun sıkıntısı yoksa kaçırma.

Bu ROG STRIX 2.el biraz kullanılmış 1 yıl 2-3 ay kadar devam ediyor garantisi ama diğer model Gaming MX 0 ve 2 yıl garantili sizce hangisini almak mantıklı bence 2.elde FurMark performansına göre alınabilir bence hep hayalim ROG STRIX almaktı o yüzden biraz daha şeyim bu modele karşı fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Kanka dediğim gibi ASUS'un soğutması MSI'dan daha iyi aynı güçteler ikisi de ama soğutma ve hani şekil olarak çok sağlam durduğu için ASUS en mantıklısı. Bu arada bende senin gibi düşünüyorum. Geçen ay ASUS ROG 2060 aldım. Var ya o kadar çok 2. el karta baktım ki hani sadece ASUS ROG almak istedim. Yani bu konuda yalnız değilsin.

@neymar1965 he bir de dediğin gibi 2.el alabilirsin adam temiz kullanmıştır hiçbir sıkıntısı yoktur hem fiyattan tasarruf hem de kaliteli bir şey almış olucan o da FurMark testlerine göre falan.

Teşekkürler yardımın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…