MSI RX 5600XT vs Gigabyte RX 5600XT

Makaleler
2
Yer
CIA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms
Hangisi daha iyi arkadaşlar biri Mech OC diğeri Windforce OC?

Ben alternatif olarak Sapphire Pulse derim. Testlerde soğutma ve gürültü değerleri çok güzel cidden. Fiyat olarak da bir tık daha uygundur.
İki seçenek arasından hangisi daha iyi?

İki seçenek arasından hangisi daha iyi?

Mech bir tık daha iyi ama şöyle söyliyeyim devasa bir fark yaratmaz. Gürültü ve biraz sıcaklık değeri dışında aynı değeri alırsın ikisinden de. Ama fiyat işin içine girince galiba Windforce daha uygundu. Emin değilim.

Windforce modeli pancar motoru gibi, fanlar 2200RPM'de çalışıyor ve ona rağmen soğutamıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisi de çok iyi değil bence, ben de @ağrıkesici gibi Sapphire Pulse öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı