Demeanour Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 525 Çözümler 1 18 Temmuz 2020 #11 Arkadaşların dediğine göre soğutmuyor ise ASUS TUF RX 5600XT EVO modelini alın derim.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 18 Temmuz 2020 #12 Caner Uncu dedi: Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Buna bütçe yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sapphire istemiyorum derseniz Caner hocamın önerdiği Gigabyte modelini alınız, Windforce gibi değil.
Caner Uncu dedi: Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Buna bütçe yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sapphire istemiyorum derseniz Caner hocamın önerdiği Gigabyte modelini alınız, Windforce gibi değil.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #13 HABAR dedi: Windforce modeli pancar motoru gibi, fanlar 2200RPM'de çalışıyor ve ona rağmen soğutamıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İkisi de çok iyi değil bence, ben de @ağrıkesici gibi Sapphire Pulse öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Caner Uncu dedi: Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Buna bütçe yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Vatandan alacağım sapphire çok pahalı Esperoja dedi: Sapphire istemiyorum derseniz Caner hocamın önerdiği Gigabyte modelini alınız, Windforce gibi değil. Genişletmek için tıkla...
HABAR dedi: Windforce modeli pancar motoru gibi, fanlar 2200RPM'de çalışıyor ve ona rağmen soğutamıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İkisi de çok iyi değil bence, ben de @ağrıkesici gibi Sapphire Pulse öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Caner Uncu dedi: Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Buna bütçe yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Vatandan alacağım sapphire çok pahalı Esperoja dedi: Sapphire istemiyorum derseniz Caner hocamın önerdiği Gigabyte modelini alınız, Windforce gibi değil. Genişletmek için tıkla...
Demeanour Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 525 Çözümler 1 18 Temmuz 2020 #14 Radian dedi: Vatandan alacağım sapphire çok pahalı Genişletmek için tıkla... 2.600TL civarında 3 fanlı modelini N11`de görmüştüm daha demin, hatta arkadaş linkini attı galiba.
Radian dedi: Vatandan alacağım sapphire çok pahalı Genişletmek için tıkla... 2.600TL civarında 3 fanlı modelini N11`de görmüştüm daha demin, hatta arkadaş linkini attı galiba.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #15 Demeanour dedi: 2.600TL civarında 3 fanlı modelini N11`de görmüştüm daha demin, hatta arkadaş linkini attı galiba. Genişletmek için tıkla... 40$ steam cüzdan kodu var o yüzden windforce ile aynıya geliyor
Demeanour dedi: 2.600TL civarında 3 fanlı modelini N11`de görmüştüm daha demin, hatta arkadaş linkini attı galiba. Genişletmek için tıkla... 40$ steam cüzdan kodu var o yüzden windforce ile aynıya geliyor
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 18 Temmuz 2020 #16 Mech ya da Gigabyte Windforce 5600 XT almaktansa performanstan ödün verir tepe seviye soğutmalı 1660S alırım: MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Mech ya da Gigabyte Windforce 5600 XT almaktansa performanstan ödün verir tepe seviye soğutmalı 1660S alırım: MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #17 Caner Uncu dedi: Mech ya da Gigabyte Windforce 5600 XT almaktansa bir düşük model ekran kartı alırım ve Nvidia alırım ama tepe seviye soğutma modeli kullanırım daha iyi: MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Caner Uncu dedi: Mech ya da Gigabyte Windforce 5600 XT almaktansa bir düşük model ekran kartı alırım ve Nvidia alırım ama tepe seviye soğutma modeli kullanırım daha iyi: MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 18 Temmuz 2020 #18 Radian dedi: Vatandan alacağım sapphire çok pahalı Genişletmek için tıkla... Hepsiburada’dan al. BIOS Updated halde geliyor ve daha uygun fiyatlı. Bir de galiba Windforce kullanan çoğu kişi coil whine sorunu yaşamış.
Radian dedi: Vatandan alacağım sapphire çok pahalı Genişletmek için tıkla... Hepsiburada’dan al. BIOS Updated halde geliyor ve daha uygun fiyatlı. Bir de galiba Windforce kullanan çoğu kişi coil whine sorunu yaşamış.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #19 painkiller dedi: Hepsiburada’dan al. BIOS Updated halde geliyor ve daha uygun fiyatlı. Bir de galiba Windforce kullanan çoğu kişi coil whine sorunu yaşamış. Genişletmek için tıkla... Hepsiburadadan maalesef alamam ebeveynlerim internetten alışverişe güvenmiyor
painkiller dedi: Hepsiburada’dan al. BIOS Updated halde geliyor ve daha uygun fiyatlı. Bir de galiba Windforce kullanan çoğu kişi coil whine sorunu yaşamış. Genişletmek için tıkla... Hepsiburadadan maalesef alamam ebeveynlerim internetten alışverişe güvenmiyor
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 18 Temmuz 2020 #20 HABAR dedi: İkisi de çok iyi değil bence, ben de @ağrıkesici gibi Sapphire Pulse öneriyorum. Genişletmek için tıkla... No etiketlenme
HABAR dedi: İkisi de çok iyi değil bence, ben de @ağrıkesici gibi Sapphire Pulse öneriyorum. Genişletmek için tıkla... No etiketlenme