Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #1 Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #2 Mining çıkmasıdır tahminimce yani alınmaz.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 3 Eylül 2020 #3 Fiyat fena değil. Alınabilir ama 750-800'e pazarlık yapmaya çalışın.
syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.657 Çözümler 3 Yer Ankara 3 Eylül 2020 #4 Ek01000 dedi: Mining çıkmasıdır tahminimce yani alınmaz. Genişletmek için tıkla... Mining cikmasi kartlar 8 gb olur genellikle ve gaming x kullanilmaz Son düzenleme: 3 Eylül 2020
Ek01000 dedi: Mining çıkmasıdır tahminimce yani alınmaz. Genişletmek için tıkla... Mining cikmasi kartlar 8 gb olur genellikle ve gaming x kullanilmaz
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 3 Eylül 2020 #5 syichlee dedi: Mining cikmasi kartlar 8 GB olur ve Gaming X kullanilmaz. Genişletmek için tıkla... 4 GB kartlarda mining yapma yasağı mı var ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2020
syichlee dedi: Mining cikmasi kartlar 8 GB olur ve Gaming X kullanilmaz. Genişletmek için tıkla... 4 GB kartlarda mining yapma yasağı mı var ?
syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.657 Çözümler 3 Yer Ankara 3 Eylül 2020 #6 Az001 dedi: 4 GB kartlarda mining yapma yasağımı var ? Genişletmek için tıkla... Hocam 8gb sapphire kart varken neden daha pahaliya gaming x alsin
Az001 dedi: 4 GB kartlarda mining yapma yasağımı var ? Genişletmek için tıkla... Hocam 8gb sapphire kart varken neden daha pahaliya gaming x alsin
F Furkan___ Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Eylül 2020 #7 Velihan33 dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Test ederek ve pazarlıkla 700TL düşürürek alırsan iyi olur. Ayrıca kartın dış görüntüsünede bak.
Velihan33 dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Test ederek ve pazarlıkla 700TL düşürürek alırsan iyi olur. Ayrıca kartın dış görüntüsünede bak.
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 3 Eylül 2020 #8 syichlee dedi: Hocam 8 GB Sapphire kart varken neden daha pahaliya Gaming X alsın ? Genişletmek için tıkla... Soğutma ve bileşen kalitesi Mining kartlarda daha da önemli. Ben şahsen bu işi yaparsam en ucuz kartı alıp 1 seneye çöpe atmak yerine üst düzey bir model alıp bozulma ihtimalini oldukça düşürürüm.
syichlee dedi: Hocam 8 GB Sapphire kart varken neden daha pahaliya Gaming X alsın ? Genişletmek için tıkla... Soğutma ve bileşen kalitesi Mining kartlarda daha da önemli. Ben şahsen bu işi yaparsam en ucuz kartı alıp 1 seneye çöpe atmak yerine üst düzey bir model alıp bozulma ihtimalini oldukça düşürürüm.
Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #9 Ek01000 dedi: Mining çıkmasıdır tahminimce yani alınmaz. Genişletmek için tıkla... adam bilgisayarcıymış gelin ben toplayayım ücretsiz diyor ? bence mining değil Furkan___ dedi: Test ederek ve pazarlıkla 700TL düşürürek alırsan iyi olur. Ayrıca kartın dış görüntüsünede bak. Genişletmek için tıkla... adam bilgisayarcıymış gelin ben toplayayım ücretsiz diyor ? bence mining değil Az001 dedi: Fiyat fena değil. Alınabilir ama 750-800'e pazarlık yapmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... adam bilgisayarcıymış gelin ben toplayayım ücretsiz diyor ? bence mining değil
Ek01000 dedi: Mining çıkmasıdır tahminimce yani alınmaz. Genişletmek için tıkla... adam bilgisayarcıymış gelin ben toplayayım ücretsiz diyor ? bence mining değil Furkan___ dedi: Test ederek ve pazarlıkla 700TL düşürürek alırsan iyi olur. Ayrıca kartın dış görüntüsünede bak. Genişletmek için tıkla... adam bilgisayarcıymış gelin ben toplayayım ücretsiz diyor ? bence mining değil Az001 dedi: Fiyat fena değil. Alınabilir ama 750-800'e pazarlık yapmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... adam bilgisayarcıymış gelin ben toplayayım ücretsiz diyor ? bence mining değil