Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 2 Kasım 2020 #21 solace dedi: Arkadaşta Ryzen3 1200 var, neyin 9400F’inden bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Söylediklerini yalanladığın kişinin işlemcisiden bahsediyorum, dediği doğru.
solace dedi: Arkadaşta Ryzen3 1200 var, neyin 9400F’inden bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Söylediklerini yalanladığın kişinin işlemcisiden bahsediyorum, dediği doğru.
solace Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 278 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #22 Dryus dedi: Söylediklerini yalanladığın kişinin işlemcisiden bahsediyorum, dediği doğru. Genişletmek için tıkla... Story modu için belki olabilir ama online’da aynı ayarlarla 40-45FPS’in üzerine çıkamaz. GTA’yı da sadece story modunda oynayacaksa oynamanın bir mantığı yok bence. Ben başından beri online için konuşuyoruz sandım, kusura bakmayın.
Dryus dedi: Söylediklerini yalanladığın kişinin işlemcisiden bahsediyorum, dediği doğru. Genişletmek için tıkla... Story modu için belki olabilir ama online’da aynı ayarlarla 40-45FPS’in üzerine çıkamaz. GTA’yı da sadece story modunda oynayacaksa oynamanın bir mantığı yok bence. Ben başından beri online için konuşuyoruz sandım, kusura bakmayın.