MSI RX 570 Armor Isınma Sorunu

Arkadaşlar Bu RX 570 modeline sahibim CS GO Ultra ayarlarda 80 82 derece oluyor FPS'yi sabitleyince 65'e kadar düşüyor.
FPS'de herhangi bir sorun yok kasam Thermaltake V200 (DA-V4), yerinde herhangi bir sorun yok tozlanma vs de olacağını sanmıyorum sistem 2 haftalık.
CS'de bu kadar ısınıyorsa GTA 5 falan daha denemedim sizce sıcaklıklar nasıl olur? Ne yapmalıyım?
Ayrıca sistemin kapağını falan açtığımda bir değişiklik olmuyor. İşlemci 45 50 derece arası geziyor. Ayarlarda bir oynama yapmadım.
Sistem:
  • MSI RX570 Armor OC 4 GB
  • Ryzen 5 1600
  • B450M Pro M.2 V2
  • Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz RAM

Son düzenleyen: Moderatör:

Kasanızın havalandırmasında problem vardır büyük ihtimal. Aynı karta sahibim, CSGO da FPS limitsiz iken maksimum 56-57 dereceleri görüyor, fan da 1500-1600 RPM.

Kablolamada sıkıntı varsa güzel gizlenmediyse olabilir. Kasa önünden hava girişi yoksa veya kaliteli fanlar yoksa sorun çıkarabilir.
Bende de aynısı var sorun yaşamadım.

O kasaya havalandırması kötü deniyor. Ayrıca Armor serisi kartlar da çok ısınıyor deniyor. Muhtemelen elde kalacak RX 580'leri böylece sattı MSI.

O kasaya havalandırması kötü deniyor. Ayrıca Armor serisi kartlar da çok ısınıyor deniyor. Muhtemelen elde kalacak RX 580'leri böylece sattı MSI.
Armor kartları kötü fakat o kadar da değil. Armor 8 GB OC kartını kullanıyorum, stok ayarlarıyla bile 74-75 derecede saatlerce oyun oynatıyordu. CSGO gibi bir oyunda o kadar yüksek sıcaklıklara çıkıyorsa bir problem var demektir.

Karttan karta değişiyor olabilir, arkadaşınki üretim hatalı olabilir yani. Yada silikon kalitesiyle alakalı olabilir belki.

Verebileceğiniz öneri var mıdır itopyayı arasam iyi olur sanki

denedim ama değişen bir şey yok maalesef
Kablolamada sıkıntı varsa güzel gizlenmediyse olabilir. Kasa önünden hava girişi yoksa veya kaliteli fanlar yoksa sorun çıkarabilir.
Bende de aynısı var sorun yaşamadım.
kablolamada bir sıkıntı göremedim sanırsam karttan dolayı

Kart 2 fanla mı çalışıyor yoksa 1 fanlı mı? Değerler normal değil. Yük altındayken kontrol et ekran kartını, 2 fanı da düzgün çalışıyor mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…