MSI RX 570 Armor sistem önerisi

Bütçe
10000-15000

ASi_Ruh

Centipat
Daha fazla  
MSI RX 570 8 GB Armor ekran kartına sahibim. Mevcut kasamın geri kalan bileşenleri 8-9 yıldır kullandığım eski parçalar ve artık bilgisayarım miadını doldurdu diyebilirim. Yeni çıkan oyunları çok fazla oynayan birisi değilim genelde FM, FIFA, NBA2K, LoL gibi oyunları oynuyorum. Bilgisayarı güncellemek isteme nedenim daha çok yeni serileri çıkan bu oyunları daha rahat oynayabilmek. 144 Hz bir monitöre sahibim, bu ekran kartı ile 144 Hz'de akıcı oyun oynayabilir miyim, yoksa ekran kartımı satıp bu bütçeyi de bütçeme ekleyerek tamamen yeni bir sistem kurmamı mı önerirsiniz? Belirtmiş olduğum ekran kartının 2. el fiyatı hakkında bilgi sahibi değilim, yeni bir ekran kartı önerirseniz bu kart için fiyat belirtebilir misiniz?

Bütçem 10.000 TL civarında ancak gerekli olması durumunda 15.000 civarına da çıkabilirim.

MSI RX 570 8 GB Armor ekran kartı ile kullanabileceğim ve ileride daha iyi bir ekran kartı alırsam beni 4-5 sene götürebilecek bir sistem önerebilir misiniz? Şu ana kadar hep AMD işlemci kullandım öneriler bu doğrultuda olursa memnun olurum.

İstanbul'da yaşıyorum ve mağazası olan herhangi bir site veya satıcıdan gerekli parçaları alabilirim. Online satışa çok sıcak bakmıyorum.

Şu şekilde bir sistem ekran kartsız bir sistem alsam nasıl olur?
  • AMD Ryzen 7 3700X 3.60 GHz 8 çekirdek 36MB AM4 7nm işlemci.
  • Gigabyte B450M h 3600MHz(OC) RGB M.2 AM4 mATX anakart.
  • GeIL 16 GB(2x8) EVO Spear AMD Edition 3600MHz CL18 DDR4 RAM.
  • WD 480GB Green SN350 NVMe okuma 2400 MB-yazma 1650 MB M.2 SSD.
  • AMD Wraith Prism LED RGB AMD uyumlu hava soğutucu.
  • Performax Volkov 650W 80+ tempered glass RGB USB 3.0 ATX mid Tower kasa.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…