2 277726 Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 16 4 Ekim 2019 #11 Lochart dedi: Şuan çok kararsızım kasa fanı mı işlemci soğutucu mu alsam diye. Kasanın hava akışı da kötü kapağı açınca 6-7 derece oynuyor camın yerine bu kasadaki filtrelerden bulup takmayı da düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına toz kaçmış olabilir mi ? Küçükte olsa belki tam yerine gelmiştir. Bence her ikisini alın derim.
Lochart dedi: Şuan çok kararsızım kasa fanı mı işlemci soğutucu mu alsam diye. Kasanın hava akışı da kötü kapağı açınca 6-7 derece oynuyor camın yerine bu kasadaki filtrelerden bulup takmayı da düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına toz kaçmış olabilir mi ? Küçükte olsa belki tam yerine gelmiştir. Bence her ikisini alın derim.
Lochart Decapat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 776 Çözümler 2 4 Ekim 2019 #12 277726 dedi: Ekran kartına toz kaçmış olabilir mi ? Küçükte olsa belki tam yerine gelmiştir. Bence her ikisini alın derim. Genişletmek için tıkla... Dün temizleyebildiğim kadar temizledim olmazsa kartı açıp iyice temizlemeyi düşünüyorum da garanti korkutuyor.
277726 dedi: Ekran kartına toz kaçmış olabilir mi ? Küçükte olsa belki tam yerine gelmiştir. Bence her ikisini alın derim. Genişletmek için tıkla... Dün temizleyebildiğim kadar temizledim olmazsa kartı açıp iyice temizlemeyi düşünüyorum da garanti korkutuyor.
2 277726 Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 16 4 Ekim 2019 #13 Lochart dedi: Dün temizleyebildiğim kadar temizledim olmazsa kartı açıp iyice temizlemeyi düşünüyorum da garanti korkutuyor. Genişletmek için tıkla... Eğer Vatan'dan aldıysanız onlara götürüp temizletebilirsiniz. Veya nereden aldıysanız, temizlik yapıyorlardır herhalde.
Lochart dedi: Dün temizleyebildiğim kadar temizledim olmazsa kartı açıp iyice temizlemeyi düşünüyorum da garanti korkutuyor. Genişletmek için tıkla... Eğer Vatan'dan aldıysanız onlara götürüp temizletebilirsiniz. Veya nereden aldıysanız, temizlik yapıyorlardır herhalde.