sistemim bu. Radeon Wattman hatasından bıktım. Bilgisayarı açmak isterken defalarca bastım tuşa açmadı fakat 1 saat sonra falan kendiliğinden açıldı. ŞU an normal açık PUBG de girmiyorum. Fsp 800W UPS ve preo marka akım korumalı priz var.Bir kere daha kapandı hiç açılmadı sonra PSU kablo değiştirdim UPS'den çıkarıp akım korumalı prize taktım Wattman bir süre kesildi. Şimdilik sorun yok görünüyor ama tedirginim. O yüzden PSU değiştirmek istiyorum 2 tane seçenek var. Fsp hyper 500 serisi 500W güç kaynaği ve Cooler Master Watt 80Plus 500W. Hangisi iyidir ve 500W yeterli midir? (Anakart ses jak girişi yanmıştı takıyorum ses yok ama algılama var sorun orada da var mıdır? )
Captcha Verification
Kendi önerim High Power 600W 80+ fiyatı söylediğiniz ürünlerle aynı . RGB fanı mevcut çok şık bir görüntü sunuyor ve 12W kanalından 540W veriyor
Yeterli ama 550-600W daha geleceğe dönük bir PSU olur. Takviye ve s. yaparsanız yetmeye bilir.
Işık falan heveskarı değilseniz şu ürünü öneririm : Captcha Verification
Fiyatıda çok iyi.
Bu sistemi 2016'da aldım zaten geleceğe dönük olsun diye de bu wattman hatası baya sinir bozucu. Korkudan PUBG oynayamıyorum. FSP'de %85 verimlilik diyor, Cooler Master'da 80 plus, o halde 80 plus almak daha mı mantıklı olur ?