MSI RX 5700 mech ekran kartı nasıldır?

sion5

Megapat
Merhabalar, sevgiler herkese. Az evvel İtopya'ya gidip sistem satın aldım. Buradan birkaç dostum Gaming modelini ya da Nitro + modelini önermişti. Fakat sinerjide de İtopya'da da kalmamıştı ‘fiziken’. İnternet üzerinden de ben de almak istemedim. Oradaki(İtopya mağazası) arkadaşlar bana mech alınabilir bir kart ve Gaming modeli ile hemen hemen aynı olduğunu söyledi. Sizin fikirlerinizi merak ettim.

Mech modeli termal ped olarak kronik sorunlu. Mech GP modelinde ise bu sorun giderildi. İtopya sitesi ikisini de satıyor. Tam olarak hangisi bir bakın derim.

Bizzat o söylediğini oradaki arkadaşa sordum ama herhangi bir problem olmaz, kullanabilirsin dedi. Satış için demediğini düşünüyorum her dakika satıl dönüyor orada. İhtiyaçları yoktur yani

Bizzat o söylediğini oradaki arkadaşa sordum ama herhangi bir problem olmaz, kullanabilirsin dedi. Satış için demediğini düşünüyorum her dakika satıl dönüyor orada. İhtiyaçları yoktur yani
Kısmen doğru da demiş. Senin için Gaming modele göre günlük kullanım ve oyunda oluşacak 4-5 derecelik sıcaklık farkı önemli olmaz

Sadece inşallah o karta 3000TL vermemişsindir. O fiyata RTX 2060S ve 5700XT modelleri bulunabiliyor.

Düzelteyim, aldığım model 5700XT MECH GPU modeli. 2.58 TL’ye geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…